Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspėkit, kur tai?
Collapse
X
-
sekantis. Beje kas ten per naujas klubas prie Klaipedos? galima issamiau?www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Gera fotke. Daugiau sodrumo gal tik reikėtu, bet kur kas geriau nei bluriniai gandrai ar McDonald stulpai. Paskraidytum tu su savo fotiku virš vilniaus rukanota rytą arba vakarą, manau ne vieną miesto nuotraukų konkurso nugalėtoją nuotrauką padarytum.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimąsekantis. Beje kas ten per naujas klubas prie Klaipedos? galima issamiau?
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąGera fotke. Daugiau sodrumo gal tik reikėtu, bet kur kas geriau nei bluriniai gandrai ar McDonald stulpai. Paskraidytum tu su savo fotiku virš vilniaus rukanota rytą arba vakarą, manau ne vieną miesto nuotraukų konkurso nugalėtoją nuotrauką padarytum.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimą
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimąPaskutinis taisė Perfect; 2009.04.29, 11:44.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąGal tiltas per Nemuną, Jurbarke?www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąTavo kompe kataloge "Nesamoningos foto".
Comment
-
Nuotrauka graži, bet man asmeniškai maloniau žiūrėti ir spėlioti tikrą, o ne sufotošopintą vaizdą. Anyway, tikiuosi, čia ne paskutinis propelerio mums pateiktas galvosūkis.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąDaugiau sodrumo gal tik reikėtu
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNuotrauka graži, bet man asmeniškai maloniau žiūrėti ir spėlioti tikrą, o ne sufotošopintą vaizdą. Anyway, tikiuosi, čia ne paskutinis propelerio mums pateiktas galvosūkis.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimąnuotrauka nefotoshopinta bent jau spalvomis.
Comment
Comment