Pagalvojau, kad seniai nuotraukų berodžiau jums savų. Taigi, naujausia serija ir man asmeniškai viena gražiausių ir subtiliausių tai apie Niglio lapą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Niglio lapas
Collapse
X
-
Šaunuolė Ieva
Dėl aštrumo tai sutinku su Valiuku. Bet šaip labai gražu ir skoningaPaskutinis taisė Irma; 2009.03.08, 20:44.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Niglio lapas (Leaf by Niggle) tai labai graži Tolkieno pasaka vaikams. Man vienas gražiausių jo kurinių, nes rašydamas papasakojo apie save ir savo šeimą, žinoma netiesiogiai.
O lašai padaryti su pipete, nes man asmeniškai taip patogiauxXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąTruksta tolygesnio apsvietimo ir simetrijos. Su tokiom linijom juodam fone, sukadravus simetriskai jas atrodytu kurkas geriau. Eik perfotkinkxXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
o Vat imk ir susiruosk, jei dabar paciai patinka ir kitiems patinka, o zinai kad galima geriau tai imk ir padaryk, kitaip nieko neismoksi ne siaip sau as sedziu nuo 9 ryto 4is sumustinius fotkindamas be jokios pertraukos ir panasu kad iki vidurnakcio dar prasedesiu... O tam kad padaryti gerai.
Comment
Comment