Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Showtime
Collapse
X
-
Showtime
241012,50%398,33%2816,67%4716,67%4625,00%6512,50%348,33%230,00%020,00%010,00%0Paskutinis taisė spirit; 2008.12.27, 04:08.Žymos: Joks
-
/\ Aš skyriau 9 balus, nes nuotrauka ištiesų įdomi, verta publikavimo, net pavadinimas būtų ok, jei... būtų lietuviškas. Žinau, kad idealiai išversti neįmanoma, bet visgi LT valstybinė kalba lietuvių. Kas dėl pačios nuotraukos, rekomenduočiau nukirpti dalį dešinės pusės, kad nesimatytų to žmogaus, lipančio ant šaligatvio.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\ Aš skyriau 9 balus, nes nuotrauka ištiesų įdomi, verta publikavimo, net pavadinimas būtų ok, jei... būtų lietuviškas. Žinau, kad idealiai išversti neįmanoma, bet visgi LT valstybinė kalba lietuvių. Kas dėl pačios nuotraukos, rekomenduočiau nukirpti dalį dešinės pusės, kad nesimatytų to žmogaus, lipančio ant šaligatvio.
Comment
-
Parašė kašalotas Rodyti pranešimąEilinis snapshot'as, pusė žmogaus dešinėje tai dar labiau pabrėžia..
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTau gal ir taip... Sutinku, kad ši nuotrauką nėra kažkas TOKIO, bet man ji skleidžia kažkokią keistą energiją Dėl to ją čia ir įdėjau, o ne prie miesto nuotraukų skilties.
Comment
-
kad ten pusė žmogaus tai tikrai nieko blogo (delfi aš kažkada tik savo ausį atradau, pažinau pagal drabužius), visa bėda, kad yra per daug informacijos: pvz ta dėžė ir tvorelė yra per daug detalios. apskritai tai du diedai ten yra ne prie ko ir nereikalingi. nuotraukos jokios fotožopos neišgelbės - čia kitų kampu reikėjo fotkinti.
P.S. šviesos čia irgi nėraSilpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
Comment