Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Į komunistinį rytų Briuselį grįžtant.

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Į komunistinį rytų Briuselį grįžtant.

Pirmieji žingsniai HDR. Ką manot? Kreiva? Per daug saturacijos? Per saldu? Per daug turistinis vaizdelis?

Na pavadinimo minits slypi, jog šie Briuselio Karo muziejus "tip top" man primena Brandenburgo vartus Berlyne, o kam jie tarnavo komunistiniu laikotarpiu visi žino tikiuos
    13
    10
    7,69%
    1
    9
    15,38%
    2
    8
    15,38%
    2
    7
    23,08%
    3
    6
    15,38%
    2
    5
    7,69%
    1
    4
    0,00%
    0
    3
    7,69%
    1
    2
    0,00%
    0
    1
    7,69%
    1
    Paskutinis taisė tivoli; 2008.11.19, 12:45.
    Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
    Dordrechtas/Haarlemas
    Nesebaras/Plovdivas
    Kiolnas

Pirmas dalykas kuri pastebejau tai negrazios spalvos... nezinau kas cia negerai bet visumoi nelabai patiko spalvos. Antra butu labai didelis kokybes trukumas... viskas nerysku net taip stipriai sumazinus nuotrauka. Trecia tai virs pastato matau kazkokia "aura" ir tipo kaip su juodu brush'u praeitas dangus sito neturetu buti. Tai yra klaida Su kuo sujungineji skirtingos expozicijos kadrus ?

Comment

Ot. Pagaliau galiu drąsiai paklausti Dainiaus. Kodėl beveik visada Tau kliūna spalvos ir tada, kokios turi būti tinkamos?

Comment

Sakyčiau, per daug natūralios spalvos Nematau kažkokio įspūdžio ar netikrovės jausmo. Žolė ir lapai turėtų būti ryškesni. Jeigu šio vaizdo hdr versiją daryčiau aš, tai mano variante dangus tikriausiai būtų daug tamsesnis, žolė "žalesnė" ir t.t. (t.y. daugiau saturacijos, jeigu nesupainiojau sąvokų reikšmių). Juk hdr turi būti kuo daugiau netikroviškumo, įspūdingumo O labiau tikroviškoms nuotraukoms yra skirta ldr (low dynamic range) terpė.
        Why visit Vilnius?

Galerija

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
          Ot. Pagaliau galiu drąsiai paklausti Dainiaus. Kodėl beveik visada Tau kliūna spalvos ir tada, kokios turi būti tinkamos?
          Spalvos turi buti tokios, kad pamacius sakytum. OHO grazios spalvos!

Comment

Parašė vtomux Rodyti pranešimą
            Sakyčiau, per daug natūralios spalvos Nematau kažkokio įspūdžio ar netikrovės jausmo. Žolė ir lapai turėtų būti ryškesni. Jeigu šio vaizdo hdr versiją daryčiau aš, tai mano variante dangus tikriausiai būtų daug tamsesnis, žolė "žalesnė" ir t.t. (t.y. daugiau saturacijos, jeigu nesupainiojau sąvokų reikšmių). Juk hdr turi būti kuo daugiau netikroviškumo, įspūdingumo O labiau tikroviškoms nuotraukoms yra skirta ldr (low dynamic range) terpė.
            Manau tu klysti HDR reiskia ne ka kita kaip high dynamic range ir su netikroviskumu kazkokiu tai neturi jokio rysio...

Comment

Dainiau, naudojau Dynamic Photo HDR. O saturaciją sumažinau, nes man spalvos per daug saldaininės pasirodė. Taipogi sumažinau šiek tiek, nors reikėjo turbūt padidinti "Light strenght". Turbūt tai ir bus klaidos. Ką gi, mokausi...O šiaip dangaus plote nenaudojau brush'o.

Taipogi ačiū už kritiką visiems.
              Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
              Dordrechtas/Haarlemas
              Nesebaras/Plovdivas
              Kiolnas

Comment

HDR reikia daryti rankomis su photoshopu ar kita programa kuri palaiko layerius. Va tokiu principu

Comment

Working...
                X