Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Didžioji repeticija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Didžioji repeticija

(Repotaže svarbu nuotraukų "šviežumas". O ką, jeigu pateikti reportažą, dar prieš renginį? )

Rikiuotės skirtos Kariuomenės dienai repeticija. Katedros aikštė, Vilnius, 2008-11-18

Padegęs tavo reportažas, veidai, dangus. Arba čia tik mano monitorius tik taip rodo
    kasalotas.com

Comment

mano irgi.. padeginai biskuti gal neteisingai pasirinktas metering mode..

Comment

RAW ir minusinis EV sita labai puikiai butu patvarke man atrodo

Comment

Vienoje foto tikrai taip. Kitur saulė nepatogiai švietė, kareivius tektų palikti labai tamsiais, kad dangų išsaugoti.

Comment

Vienas kareivis kažko rūsčiai į tave žiūrėjo (priešpaskutinėje nuotraukoje)

Comment

Puikios kariaunos.

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
                Vienoje foto tikrai taip. Kitur saulė nepatogiai švietė, kareivius tektų palikti labai tamsiais, kad dangų išsaugoti.
                o negali fotkinti i raw? naudoti HDR? tikrai istrauktum papildomo DR. O antra pasvile kareiveliu veidai vietomis.. del dangaus cia niekas, nieko nesako

Comment

Norėčiau išskirti šią nuotrauką
                  http://img293.imageshack.us/img293/5355/dsc0093uz3.jpg

Aplinka (architektūrinis fonas) beveik idealus, intensyvi saulės šviesa taip pat labai tinka. Jei nuotrauka nebūtų išdegusi (būtų ryškesnė) ir jei kareiviai (ir/ar šauktiniai) ginklus nulaikytų tiesiai viena kryptimi [...įdomu į ką jie taikosi, bet panašu, kad ne visi į tą patį objektą...], būtų labai gražus vaizdas

Comment

Pagal užsakymą. Deja, ginklų į kitą pusę nukreipti negaliu

Comment

Working...
                    X