Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žalgiris prieš Lietuvos rytą - Kauno sporto halė

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Žalgiris prieš Lietuvos rytą - Kauno sporto halė

Rungtynės buvo tikrai intriguojančios

16
    10
    43,75%
    7
    9
    25,00%
    4
    8
    12,50%
    2
    7
    6,25%
    1
    6
    12,50%
    2
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Kas per vandens ženklai ant nuotraukų ?

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
      Kas per vandens ženklai ant nuotraukų ?
      Kol neturiu normalaus vandens zenklo tai tiesiog uzrasiau DK didelem raidem. Veliau kazka normalesnio pasidarysiu.

Comment

Foto patiko,bet tie ženklai tai visą reikalą gadina.....

Comment

Efektingas reportažas.
          (Kas liečia sirgalius, man visų jų žvilgsniai primena silpnapročių žmonių žvilgsnius. Tokie tušti, be nieko )

Comment

Parašė Edgazas Rodyti pranešimą
            Foto patiko,bet tie ženklai tai visą reikalą gadina.....
            Labiau reikala gadina reportaziniu nuotrauku vagys vandens zenklai reportaze neisvengiami.

Comment

Tokius vandens ženklus labai lengva pašalinti, todėl jie nelabai apsaugo. Nuotraukos tikrai įdomios. Sirgaliai, ypač Lietuvos ryto atrodo gan agresyviai nusiteikę.

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
                Efektingas reportažas.
                (Kas liečia sirgalius, man visų jų žvilgsniai primena silpnapročių žmonių žvilgsnius. Tokie tušti, be nieko )
                Nieko stebėtino. Sunku tikėtis, kad į fanų tribūną ateitų ir visu balsu rėktų klasikinės muzikos ar operos mėgėjai su šiek tiek intelektualesniais veidais. Žinoma, būna ir išimčių, bet jos tik patvirtina taisyklę. Sportas - paprastų žmonių džiaugsmas.
                Jūsų,
                Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

geros nuotraukos,10 uz tai,kad mane pagavai 2 kart

Comment

Parašė Kirkas Rodyti pranešimą
                    geros nuotraukos,10 uz tai,kad mane pagavai 2 kart
                    Tai kuris tu čia buvai. Parodyki... Suprasčiau jei dar Kirkas žaistų Žalgiryje
                    You've got one life! Live it!

Comment

šį kart Kirkas už aikštės sėdėjo,bet you never know....

Comment

Tai ir fredis sėdėjo už aikštės ir daktaras mojavo vėliavą pakabintą ant meškerykočio ir DK pritupęs fotkino ir dar daug daug krepšinio mėgėjų

Aišku foto gražios ir kokybiškos. Norėčiau ir aš taip mokėti, bet per daug investicijų. Beje ar turėjei spec. leidimą gauti DK ar kaip, nes įtariu su tokiu fotiku, kuriuo tu fotkinai paprastai neįleidžia.....???

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                          Tai ir fredis sėdėjo už aikštės ir daktaras mojavo vėliavą pakabintą ant meškerykočio ir DK pritupęs fotkino ir dar daug daug krepšinio mėgėjų

Aišku foto gražios ir kokybiškos. Norėčiau ir aš taip mokėti, bet per daug investicijų. Beje ar turėjei spec. leidimą gauti DK ar kaip, nes įtariu su tokiu fotiku, kuriuo tu fotkinai paprastai neįleidžia.....???
                          Akreditacija reikalinga norint fotografuoti sedimu vietu negauni, bet uztat gali sedet ant aiksteles ir nevaiko apsauga O foto technika tai Pentax K10D, Tamron 28-75mm F/2.8. Vienintelis ten pentax varda garsinu )) visi laksto su baltom elkem po 15 tukstanciu ir po pora aparatu.

Comment

Dar alaus ant parketo pasidedi ir neblogas piknikas gaunasi

Comment

jo koki objektyva persidarai bokala

Comment

Working...
                              X