Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žalgiris prieš Lietuvos rytą - Kauno sporto halė
Collapse
X
-
Kas per vandens ženklai ant nuotraukų ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąKas per vandens ženklai ant nuotraukų ?
Comment
-
Parašė Edgazas Rodyti pranešimąFoto patiko,bet tie ženklai tai visą reikalą gadina.....
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąEfektingas reportažas.
(Kas liečia sirgalius, man visų jų žvilgsniai primena silpnapročių žmonių žvilgsnius. Tokie tušti, be nieko )Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimągeros nuotraukos,10 uz tai,kad mane pagavai 2 kartYou've got one life! Live it!
Comment
-
Tai ir fredis sėdėjo už aikštės ir daktaras mojavo vėliavą pakabintą ant meškerykočio ir DK pritupęs fotkino ir dar daug daug krepšinio mėgėjų
Aišku foto gražios ir kokybiškos. Norėčiau ir aš taip mokėti, bet per daug investicijų. Beje ar turėjei spec. leidimą gauti DK ar kaip, nes įtariu su tokiu fotiku, kuriuo tu fotkinai paprastai neįleidžia.....???You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąTai ir fredis sėdėjo už aikštės ir daktaras mojavo vėliavą pakabintą ant meškerykočio ir DK pritupęs fotkino ir dar daug daug krepšinio mėgėjų
Aišku foto gražios ir kokybiškos. Norėčiau ir aš taip mokėti, bet per daug investicijų. Beje ar turėjei spec. leidimą gauti DK ar kaip, nes įtariu su tokiu fotiku, kuriuo tu fotkinai paprastai neįleidžia.....???
Comment
Comment