Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Jis nusižemino iki mirties, iki kryžiaus mirties...

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
    sakykim taip, jei man tokio tipo "menas" nepatinka, tai as vertinu, na ne zemiausiu balu, bet vidutiniu. tai argi as dabar turiu jaustis "neispruses neteksa", kuris nesupranta meno? as gal tarkim negaliu pasakyti konkreciai kas yra blogai (gal nieko ir nera), bet man nuotrauka nesiziuri. ir visai nesvarbu kas ten per gyvis kabetu...visuma tokia, kad norisi akim "duoti" kitoki vaizda. man atrodo, kad daugelis vadovaujasi panasiu principu, daznai nesigilindami i technine puse, kad ir kokia stipri ji bebutu (arba labai silpna). asmenine patirtis vieno nuotrauku portalo man leidzia tokia prielaida teigti.
    beje, Zydrunai, daugiau pakantumo ir tolerancijos. vieni megsta gelytes, kiti mergaites, o kazkas ir berniukus. kazkam ir zmones su metalais galvoj patinka. o kitiem tarkim kabantys ant keletos mediniu balkiu...
    Vsiškai sutinku

Comment

Aš tai nieko nematau - juoda. Na arba esu per bukas tokiam menui suprasti.
      P.S. A la Малевич.
      Paskutinis taisė rat; 2008.10.31, 18:14.

Comment

Man tai darbas toks įdomus. Galima buvo kiek šviesiau, bet ne per šviesiai, nes ne visiškas detalių aiškumas kažkiek dvelkia mistika.

Ir foto tikrai neverta žemiausių balų, tokia mano nuomonė
        Miestai.net Fb

Comment

Working...
        X