Rekomenduojama ziureti juodame fone
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Didybė
Collapse
X
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąVat vat. Grazus vaizdas + PS ar dar velniai zino kas. Pfff.
Ir net kaip komp. grafika, kadras perdaug kontrastingas ir "purvinas".
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąAtsakomasis klausimas: ka reiskia tavo savoka "pagerinimas"?
tai yra skirtumas tarp
ir
Pirmas kadras tavo antras mano
Comment
-
Parašė DainiusKanapeckas Rodyti pranešimąŠita "korekcija" iš originalios nuotraukos paveldejo visas gerąsias savybes. Padidintas kontrastas ir "sendinimo" efektas tik pagerino vaizdą. Kodel manai, kad perdaug kontrastinga ir "purvina" (huh?) ?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO tau pačiam atrodo lyg ta foto iš tikrųjų būtų sena? Man čia panašiau į kažkokią kompiuterinę grafiką nei į seną photo. Žodžiu nevykęs sendinimo efektas.Pažiūrėk tikras senas nuotraukas, kaip jos atrodo
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNežinau...Nenoriu kažką krituoki, ko nesu ekspertas, bet tau patinka toks menas?
Comment
-
Viskas čia normaliai, nesakysim kad šedevras, tačiau tikria geriau nei...... (gal geriau neįvardinsiu). asmeniškai man nekliūna tas sendinimas, tačiau ji per ilga, dešinysis kraštas visiškai tuščias, aš jį kirsčiau maždaug ties ta vieta kur matosi vertikali linija, gal net dar labiau.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Man tai irgi nelabai.. tiktų gal toks menas kokiam interjere specifiniam per visą sieną, bet šiaip tai man nuotrauka turi būt nuotrauka, o ne kažkas neaiškaus (kai net neaišku ar čia nuotrauka ar ne) Šiaip būtų labai įdomu originalą pamatyt.
P.S. Aš ne ekspertas ir į tokius nepretenduoju, o nuotraukas vertinu labai paprastai - norėčiau pas save ant sienos kabint ar ne
Comment
Comment