Vat vat. Grazus vaizdas + PS ar dar velniai zino kas. Pfff.
Ir net kaip komp. grafika, kadras perdaug kontrastingas ir "purvinas".
Šita "korekcija" iš originalios nuotraukos paveldejo visas gerąsias savybes. Padidintas kontrastas ir "sendinimo" efektas tik pagerino vaizdą. Kodel manai, kad perdaug kontrastinga ir "purvina" (huh?) ?
Šita "korekcija" iš originalios nuotraukos paveldejo visas gerąsias savybes. Padidintas kontrastas ir "sendinimo" efektas tik pagerino vaizdą. Kodel manai, kad perdaug kontrastinga ir "purvina" (huh?) ?
O tau pačiam atrodo lyg ta foto iš tikrųjų būtų sena? Man čia panašiau į kažkokią kompiuterinę grafiką nei į seną photo. Žodžiu nevykęs sendinimo efektas.Pažiūrėk tikras senas nuotraukas, kaip jos atrodo
O tau pačiam atrodo lyg ta foto iš tikrųjų būtų sena? Man čia panašiau į kažkokią kompiuterinę grafiką nei į seną photo. Žodžiu nevykęs sendinimo efektas.Pažiūrėk tikras senas nuotraukas, kaip jos atrodo
Aš nesiekiau, kad atrodytu kaip nuskanuota sena nuotrauka Čia yra tiesiog apdirbta pagražinta nuotrauka su idomiu rėmu.
Viskas čia normaliai, nesakysim kad šedevras, tačiau tikria geriau nei...... (gal geriau neįvardinsiu). asmeniškai man nekliūna tas sendinimas, tačiau ji per ilga, dešinysis kraštas visiškai tuščias, aš jį kirsčiau maždaug ties ta vieta kur matosi vertikali linija, gal net dar labiau.
Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Man tai irgi nelabai.. tiktų gal toks menas kokiam interjere specifiniam per visą sieną, bet šiaip tai man nuotrauka turi būt nuotrauka, o ne kažkas neaiškaus (kai net neaišku ar čia nuotrauka ar ne) Šiaip būtų labai įdomu originalą pamatyt.
P.S. Aš ne ekspertas ir į tokius nepretenduoju, o nuotraukas vertinu labai paprastai - norėčiau pas save ant sienos kabint ar ne
Comment