Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Boružė

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Boružė

15
    2
    0,00%
    0
    4
    6,67%
    1
    8
    53,33%
    8
    10
    40,00%
    6

The poll is expired.

Dievo karvytes kelione tesiasi !

Comment

jėga

Comment

Labai trūksta stambaus plano ir gyvesnių spalvų.

Comment

Man irgi rodos, kad trūksta spalvinio sodrumo. Bet vaizdas - beveik lietuviška idilė...

Comment

Siose nuotraukose, asmeniskai man, norejosi per daug nekeisti tikroves, nuo realybes. Sodrindamas, ar gyvesniu spalvu isgavimas, siose nuotraukose netinka, nes prarastu turima legvuma ir sviesuma, kuri norejau nuotraukose akcentuoti. Taigi, kolegos, beveik kategoriskai nesutinku su jumis

Comment

Parašė zydrunasss Rodyti pranešimą
              asmeniskai man, norejosi per daug nekeisti tikroves, nuo realybes.
              idomiai cia kazkaip pasakyta

Seip puikios foto. Man tas rausvumas truputi trukdo neatrodo jis per daug naturaliai jo atcikracius gal nuotrauka net ir atrodytu "tikresne". Tikrove ir realybe subjektyvus dalykas kaip ir mano nomone

Comment

Parašė tadux Rodyti pranešimą
                idomiai cia kazkaip pasakyta

Tikrove ir realybe subjektyvus dalykas kaip ir mano nomone
                Norint isitikinti ar tikrove atitinka realybe, galima pasitikrinti ir pasitikslinti empiriniu budu. Tarkime nueini prie veidrodzio, pasiziuri, palieti savo veida ir isitikini. Jei vis dar savim nepasitiki, tai gali padaryti kiti zmones. Tarkime nueini i gatve, paklausi zmogaus ar mane matote ir gaves teigiama patvirtinima, kad vis del to esi - isitikini. Zodziu tikrove turi atitikti isore.

(kitas straipsnis apie tikrove)
                http://209.85.135.104/search?q=cache...lnk&cd=6&gl=lt

Comment

Visgi as manau kad neimanoma isitkinti kad tikrove atitinka realybe.

Neivienas is musu turimu jutikliu nera objektyvus. Beliekia pasidziaugti tuo kad jie yra labai panasus pas skirtingus zmones tai del to galim siek tiek suprast vienas kita

Comment

Taduk, Taduk, gaila, kad mes bendraujame per intera, greit as tau tikroves realybe parodyciau... (interpretuoti galima pagal kievieno isprusimo laipsni)

Comment

Gal fizikai ir galėtų išmatuot ir apibrėžt šviesumo ir spalvos charakteristikas žolės lauke ir monitoriuje, taip gal būtų galima tas reikšmes padaryti objektyviai vienodas. Bet toks - vien tikslumo - siekis visiškai priartina fotografavimą prie amatiškumo. Nebent (kaip galbūt šiuo atveju), tai sąmoningas pasirinkimas išraiškai. Geros dienos

Comment

Working...
                      X