Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

velnio namai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

velnio namai

Kodėl velnio namai? Geriau reikėjo į Perkūno alėją užklysti Kiek laiko Kaune buvai? Jei gerai pažįsti miestą, tai oi kiek tikrai velnio namų rastum
    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

todel kad tas namas keistas ir velniskas!! toks apdeges..
      zinok neilgai buvau, na visa diena
      tiesiog nusprendziau kauna aplankyt..nes seniai buvau

Comment

Parašė anzelija Rodyti pranešimą
        Aš tai jau tradiciškai Vilnių lankau kiekvieną vasarą po 2 kartus: birželį ir rugpjūtį. Nuo stoties einu pėsčiomis iki Aušros vartų, nuo ten per senamiestį iki Gedimino pilies, šiek tiek darydamas lanką, nes užsuku iki Vokiečių g., Mokytojų namų... Taip pat aplankau šv. Onos bažnyčią ir Užupį. Toliau einu Gedimino pr. iki Seimo ir grįžtu iki kažkokio tilto tada pereinu upę ir keliauju į pc "Europa" ir "VCUP". Paskui visiškai skirtingu keliu vėl pėsčiomis grįžtu. Kaskart lankydamasis Vilniuje, papildomi aplankau po kokį muziejų, parką ar apsilankau parodoj, kartais į Litexpo užklystu, buvau Europos parke, buvau Genocido muziejuje... Nuotraukų esu padaręs daug ir gražių... Ką norėjau tuo pasakyti... Ogi siūlau ir tau taip lankytis Kaune ir Klaipėdoje beje, Kauną atrasti nėra paprasta, jame, kaip ir Vilniuje, galima rasti daug gražių vietų. Tiesa, Kaunas Vilniaus ar Klaipėdos atžvilgiu, labiau aptriušęs, bet vis tiek yra ką pamatyt. Negi nesi užfiksavus įspūdingesnių vaizdų iš Kauno? Galėjai nuo senamiesčio pereit Aleksoto tiltą, pakilt laiptais (arba funikulieriumi) į kalną - nuo ten gera panorama į senamiestį. Jei Kauno nepažįsti, daug vietų galėčiau parodyt ar apvest apie centrą, jei vasarą planuosi atkeliauti, brūkštelėk man asmeninę žinutę, nepasikuklink
        Paskutinis taisė Ametistas; 2008.04.05, 23:48.
        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

kaip miela

Comment

kaip miela
            Kabinu

Comment

Prieš eidamos prie altoriaus šiame pastate renkasi jaunos poros. Manau kauniečiams visiems teks čia apsilankyti. Mano manymu pavadinimas čia netinkamas.

IT. Sicilija
              PT. 11 dienų Portugalijos keliais
              LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

/\ kaip suprast?

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                  /\ kaip suprast?
                  Klausosi paskaitėlių.

IT. Sicilija
                  PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                  LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Parašė Giedra70 Rodyti pranešimą
                    Klausosi paskaitėlių.
                    čia gal dar toks knygynėlis yra katalikiškas, kur greta knygų apie laimingą šeimą, galima rasti pasaką apie kalvį, velnią ir perkūna?

Comment

Working...
                    X