Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
velnio namai
Collapse
X
-
Kodėl velnio namai? Geriau reikėjo į Perkūno alėją užklystiKiek laiko Kaune buvai? Jei gerai pažįsti miestą, tai oi kiek tikrai velnio namų rastum
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Parašė anzelija Rodyti pranešimątodel kad tas namas keistas ir velniskas!!toks apdeges..
zinok neilgai buvau, na visa diena
tiesiog nusprendziau kauna aplankyt..nes seniai buvautada pereinu upę ir keliauju į pc "Europa" ir "VCUP". Paskui visiškai skirtingu keliu vėl pėsčiomis grįžtu. Kaskart lankydamasis Vilniuje, papildomi aplankau po kokį muziejų, parką ar apsilankau parodoj, kartais į Litexpo užklystu, buvau Europos parke, buvau Genocido muziejuje... Nuotraukų esu padaręs daug ir gražių... Ką norėjau tuo pasakyti... Ogi siūlau ir tau taip lankytis Kaune ir Klaipėdoje
beje, Kauną atrasti nėra paprasta, jame, kaip ir Vilniuje, galima rasti daug gražių vietų. Tiesa, Kaunas Vilniaus ar Klaipėdos atžvilgiu, labiau aptriušęs, bet vis tiek yra ką pamatyt. Negi nesi užfiksavus įspūdingesnių vaizdų iš Kauno? Galėjai nuo senamiesčio pereit Aleksoto tiltą, pakilt laiptais (arba funikulieriumi) į kalną - nuo ten gera panorama į senamiestį. Jei Kauno nepažįsti, daug vietų galėčiau parodyt ar apvest apie centrą, jei vasarą planuosi atkeliauti, brūkštelėk man asmeninę žinutę, nepasikuklink
Paskutinis taisė Ametistas; 2008.04.05, 23:48.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė anzelija Rodyti pranešimąkaip mielawww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė anzelija Rodyti pranešimątodel kad tas namas keistas ir velniskas!!toks apdeges..
zinok neilgai buvau, na visa diena
tiesiog nusprendziau kauna aplankyt..nes seniai buvau
Comment
-
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąKlausosi paskaitėlių.
Comment
Comment