Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rėmo tai nereikėjo..

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Rėmo tai nereikėjo..

idomu. man patiko

Comment

Gražu, net labai. Tik spalvos tamsokos, atrodo, kad pats pridėjai. Beje matosi "rūkas".

Comment

Kas tas remas ? Vaizdas lyg būtų įkritus į vonelę su mėlynu rašalu , bet anaiptol tai nėra minusas.
        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Na cia turetu but skaitmeninis cross processinimas, o tai ir turi atrodyt kaip ne i tuos chemikalus ikista juosta

Comment

Si nuotrauka tiek estetiniu, tiek spalviniu atzvilgiu yra kokybiska, mintis irgi perteikta: vienatve, nerimas, siaubas, katastrofa ir pan. Taciau as esu (kiek galima) originaliu nuotrauku salininkas, be papildomu skaitmeniniu spalvu isgavimu ir pan. Darbas geras.

Comment

Nuotrauka jega, ir remas beveik jega, tik kiek gal per storas man jis.
              Jedi power!

Comment

Gerai. Be rėmo nuotrauka būtų lengvesnė, žvilgsnis labiau klystų tolyn, o su rėmu vaizdas labiau ušrakintas, priduoda rūstumo ir šiaip tinka
                beg, borrow and steal

Comment

Parašė zydrunasss Rodyti pranešimą
                  Si nuotrauka tiek estetiniu, tiek spalviniu atzvilgiu yra kokybiska, mintis irgi perteikta: vienatve, nerimas, siaubas, katastrofa ir pan.
                  ziureja as i ta nuotrauka, ziurejau ir vistiek nesupratau, o kur gi cia ta vienatve pavaizduota.

Comment

Gedulo rėmas

Comment

Working...
                    X