Labai laukiu komentarų, nes kitą kartą bandysiu rimčiau ir su rimtesniu fotiku Kritika labai pravers
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pakrantės žiburiai
Collapse
X
-
Pakrantės žiburiai
Labai laukiu komentarų, nes kitą kartą bandysiu rimčiau ir su rimtesniu fotiku Kritika labai pravers9100,00%090,00%0855,56%5744,44%460,00%050,00%040,00%030,00%020,00%010,00%0*******
Miestai.net FbŽymos: Joks
-
Ačiū, Vaidai, už komentarą Pas mane monitorius pakankamai šviesiai rodo, tai pagal jį ir orientavausi. Kitą kartą pasistengsiu dėti šviesesnes O dėl žvaigždučių, tai buvo foto, kurios ir tokios gavosi, tik nežinojau, kad jos geriau*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Ačiū, čia su canon S3 IS dar fotkinta. Ir tikrai mieste toks rudeninis ūkas buvoPaskutinis taisė Irma; 2007.10.30, 01:11.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimądiafragma veriasi daugumoje fotiku, bet muilinese tik iki f8, kaip teko pastebeti
O jei fotkinsi su DSLR bandyk iki F/16 ar F/22 privert
Comment
-
Parašė Ramunas Rodyti pranešimąKai kurie objektyvai iki 32 sugeba priverti jei gerai pamenu, ant Olympus 22 maksimumas, taciau man pilnai uztenka
Comment
-
Ačiū, dts
Parašė MiUma Rodyti pranešimąNezinau ar galiu cia prideti ir savo nuotrauka, taciau ji apie krantine, o ir nuomone taip pat butu idomu isgirsti. Dekuj!
Pati fotkinau be stovo (pagelbėjo stulpelis) ir šiek tiek vaizdą prizoominau, nes toli buvo, va
o čia gavosi su "žvaigždutėmis", gal geriau šiek tiek*******
Miestai.net Fb
Comment
-
MiUma prie iso400 krenta kokybė geriau dėt mažesnį iso ir didint išlaikymą, blicas šiuo atveju išvis ne laiku ir ne vietoje, sufokusuota ne ten kur reikėtų. Spėju fotografai auto rėžimu, bet naktinei fotografijai geriau rinktis rankinius nustatymus.
Pati nuotrauka niekuo neįspūdinga, esu matęs daug gražesnių nuotraukų su šiuo objektų.
Stenkis tobulėt
Comment
-
Parašė toro Rodyti pranešimąMiUma prie iso400 krenta kokybė geriau dėt mažesnį iso ir didint išlaikymą, blicas šiuo atveju išvis ne laiku ir ne vietoje, sufokusuota ne ten kur reikėtų. Spėju fotografai auto rėžimu, bet naktinei fotografijai geriau rinktis rankinius nustatymus.
Pati nuotrauka niekuo neįspūdinga, esu matęs daug gražesnių nuotraukų su šiuo objektų.
Stenkis tobulėt
naktineje fotografijoje islaikymas dar priklauos ir nuo norimo pasiekti tikslo, jei pafotkinti ziburiukus uzteks ir 5~10 s
jei masinu sleifus 20~60 sekundziu priklausomai nuo situacijos.
Comment
Comment