Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pakrantės žiburiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pakrantės žiburiai

Labai laukiu komentarų, nes kitą kartą bandysiu rimčiau ir su rimtesniu fotiku Kritika labai pravers
    9
    10
    0,00%
    0
    9
    0,00%
    0
    8
    55,56%
    5
    7
    44,44%
    4
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0
    Miestai.net Fb

Jei fotoaparatas turi rankinį valdymą, kitą kartą pabandyk priverti diafragmą - žibintų šviesos turėtų pavirsti į "žvaigždutes", kurios bent jau man atrodo daug geriau
    Kaip venam pirmųjų bandymų, neblogai, tik tamsoka Paieškok geriau apšviestų vaizdų

Comment

Ačiū, Vaidai, už komentarą Pas mane monitorius pakankamai šviesiai rodo, tai pagal jį ir orientavausi. Kitą kartą pasistengsiu dėti šviesesnes O dėl žvaigždučių, tai buvo foto, kurios ir tokios gavosi, tik nežinojau, kad jos geriau
      Miestai.net Fb

Comment

Sąlygos fotografavimo ne itin palankios buvo, o rezultatas gan normalus.Manajam 400D su kit objektyvu rezultatas panašus būtų gavęsis.

Comment

Ačiū, čia su canon S3 IS dar fotkinta. Ir tikrai mieste toks rudeninis ūkas buvo
          Paskutinis taisė Irma; 2007.10.30, 01:11.
          Miestai.net Fb

Comment

diafragma veriasi daugumoje fotiku, bet muilinese tik iki f8, kaip teko pastebeti
            O jei fotkinsi su DSLR bandyk iki F/16 ar F/22 privert

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
              diafragma veriasi daugumoje fotiku, bet muilinese tik iki f8, kaip teko pastebeti
              O jei fotkinsi su DSLR bandyk iki F/16 ar F/22 privert
              geras patarimas, sito nezinojau, kad tiek daug galima priverti diafragma...

Comment

Kai kurie objektyvai iki 32 sugeba priverti jei gerai pamenu, ant Olympus 22 maksimumas, taciau man pilnai uztenka
                Jedi power!

Comment

Nezinau ar galiu cia prideti ir savo nuotrauka, taciau ji apie krantine, o ir nuomone taip pat butu idomu isgirsti. Dekuj!
                  Attached Files
                  ...skaitau, kad matau...

Comment

Parašė Ramunas Rodyti pranešimą
                    Kai kurie objektyvai iki 32 sugeba priverti jei gerai pamenu, ant Olympus 22 maksimumas, taciau man pilnai uztenka
                    bent jau pentax 18-55 tai prie 18 mm F/22 minimali ir f/40 prie 55 mm

Comment

Ačiū, dts

Parašė MiUma Rodyti pranešimą
                      Nezinau ar galiu cia prideti ir savo nuotrauka, taciau ji apie krantine, o ir nuomone taip pat butu idomu isgirsti. Dekuj!
                      Viskas ok Na objektas tai dėkingesnis tavo, bet irgi paplaukęs ir su canon 350D fotkinta, tai galėjai ir aiškesnį vaizdą išspausti, mano manymu
                      Pati fotkinau be stovo (pagelbėjo stulpelis) ir šiek tiek vaizdą prizoominau, nes toli buvo, va

o čia gavosi su "žvaigždutėmis", gal geriau šiek tiek
                      Attached Files
                      Miestai.net Fb

Comment

MiUma prie iso400 krenta kokybė geriau dėt mažesnį iso ir didint išlaikymą, blicas šiuo atveju išvis ne laiku ir ne vietoje, sufokusuota ne ten kur reikėtų. Spėju fotografai auto rėžimu, bet naktinei fotografijai geriau rinktis rankinius nustatymus.
                        Pati nuotrauka niekuo neįspūdinga, esu matęs daug gražesnių nuotraukų su šiuo objektų.
                        Stenkis tobulėt

Comment

Parašė toro Rodyti pranešimą
                          MiUma prie iso400 krenta kokybė geriau dėt mažesnį iso ir didint išlaikymą, blicas šiuo atveju išvis ne laiku ir ne vietoje, sufokusuota ne ten kur reikėtų. Spėju fotografai auto rėžimu, bet naktinei fotografijai geriau rinktis rankinius nustatymus.
                          Pati nuotrauka niekuo neįspūdinga, esu matęs daug gražesnių nuotraukų su šiuo objektų.
                          Stenkis tobulėt
                          cia irgi machinacijos... zinok pvz iso 3200 prie 1/4000 islaikymo bus zymiai maziau triuksmingas nei prie kokio 1/25
                          naktineje fotografijoje islaikymas dar priklauos ir nuo norimo pasiekti tikslo, jei pafotkinti ziburiukus uzteks ir 5~10 s
                          jei masinu sleifus 20~60 sekundziu priklausomai nuo situacijos.

Comment

na manau nebloga nuotrauka,atsizvelgiant i aplinkybes kuriomis ji daryta.
                            vertintoja -10 :D

Comment

Working...
                            X