Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
argus
Collapse
X
-
butu idomu isgirst nuomone apie technine puse, nes man kazko nelabai patinka... kazkaip detalumo negana.. bet gal cia del ruko
o nuotrauka daryta baskirijoje... pietinis uralas... miestas kuris yra visai salia vadinasi kusa.. upe vadinasi ai.. daryta uzsilipus ant nuostabaus argus skardzio.. puiki vieta kept saslikams ir gert rusiska vodka
beje.. si vieta atrodo fantastiskai kai uzslenka rukas.. nematyti nei zemiau esancios upes nei misku.. tik kalnu virsunes.
Comment
-
Tikrai, super vaizdelis, tai čia prie Uralo? Kada nors ten irgi planuoju nulėkt Manau, kad tikrai, rūkas savo padarė. Bet pirmam plane medis visai ryškus gavosi, tuo pačiu ir nuotraukos akcentas Mane šis vaizdelis sužavėjo, todėl nieko blogo negaliu pasakyti*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąTikrai, super vaizdelis, tai čia prie Uralo? Kada nors ten irgi planuoju nulėkt Manau, kad tikrai, rūkas savo padarė. Bet pirmam plane medis visai ryškus gavosi, tuo pačiu ir nuotraukos akcentas Mane šis vaizdelis sužavėjo, todėl nieko blogo negaliu pasakyti.
Comment
-
Aha, važiuojam Susiskambinsim, gerai O dėl žmonių, tai tikrai girdėjau, kad nuostabūs*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąAha, važiuojam Susiskambinsim, gerai O dėl žmonių, tai tikrai girdėjau, kad nuostabūs
.. beje.. ta upe eina koks tai turistinis kelias, ir vienas tolimas giminaitis zvejys pasakojo karta sutikes lietuvius turistus plaukiancius ta upe.
Comment
-
Kur tik tų lietuvių nesutiksi Netgi prie tolimojo Uralo sugeba nusigauti... Keliautojai iš prigimties*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment