Portretai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Top Gun
Collapse
X
-
Man patinka Čia naikintuvų pilotai?
Tiesa, pirmojo portretas man labiau patinka, naikintuvų su atvirais liukais fone
(čia ne į temą, bet į mano brolį labai panašus )Paskutinis taisė Irma; 2007.06.16, 22:28.*******
Miestai.net Fb
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąMan patinka
Tiesa, pirmojo portretas man labiau patinka, naikintuvų su atvirais liukais fone
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimągal todėl, kad jaunesnis?Paskutinis taisė Irma; 2007.06.17, 13:48.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Visai nieko portretai.Antroje kliūna dešinysis viršutinis kampas,bet šiaip geri kadraiMano darbai deviantart'e
Comment
-
Pirmos nuotraukos komponuote netaisyklinga, pilotas ziuri i nuotraukos krasta, lektuvas i priesinga puse. Cia dvi klaidos. Toliau, piloto fonas ne jo lektuvas, pilotas skaraido su TORNADO, o fone FANTOMas.
Antros nuotraukos FANTOMo pilotas stovi po savu lektuvu, bet fone ispanu CASA. Antra nuotrauka nepavadinciau portretu...
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąToliau, piloto fonas ne jo lektuvas, pilotas skaraido su TORNADO, o fone FANTOMas.Jedi power!
Comment
-
Parašė Ramunas Rodyti pranešimąNa sito klaida nepavadinciau, tikiu kad dauguma neatskirtu kas ten fone stovi.
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąPirmos nuotraukos komponuote netaisyklinga, pilotas ziuri i nuotraukos krasta, lektuvas i priesinga puse. Cia dvi klaidos. Toliau, piloto fonas ne jo lektuvas, pilotas skaraido su TORNADO, o fone FANTOMas.
Antros nuotraukos FANTOMo pilotas stovi po savu lektuvu, bet fone ispanu CASA. Antra nuotrauka nepavadinciau portretu...
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąToliau, piloto fonas ne jo lektuvas, pilotas skaraido su TORNADO, o fone FANTOMas.
Antros nuotraukos FANTOMo pilotas stovi po savu lektuvu, bet fone ispanu CASA.Paskutinis taisė Irma; 2007.06.19, 13:40.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Tos pačios temos "Žmogus ir lėktuvas" labiausiai dėmesį atkreipusi ir atmintin "įkritusi" nuotrauka :
http://www.president.lt/w/foto/1946.jpg?t=1175261121
Comment
Comment