Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apie tyrumą
Collapse
X
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąIr nebutina. Backgroundas isties negeriausias, ale ir taip as jos 5 min laukiauR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą_bead_ cia nebutinas, bent jaua s neketinu kazkokiu paraleliu tiesti tarp nuotraukos ir pavadinimo, na o bet taciau ar tau ji neatrodo "tyra"? Zydros akys, veidas, visa laikysena ir bendra emocija man asocijuojasi su tyrumu.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą_bead_ cia nebutinas, bent jaua s neketinu kazkokiu paraleliu tiesti tarp nuotraukos ir pavadinimo, na o bet taciau ar tau ji neatrodo "tyra"? Zydros akys, veidas, visa laikysena ir bendra emocija man asocijuojasi su tyrumu.Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Akvile, o kaip gi kitaip siais alkocholizmo laikais
Bead fotografavau spontaniskai, be kazkokios idejos ar intencijos, kaip ir visa laika. Kadras isties paprastas, nei studijinio meniskumo, nei pozavimo, orginalumo irgi sutinku jog nera. Emociju taip pat perdaug nekelia ziurovai, tos emocijos, kurias minejau atsispindi joje. Taigi tu esi visiskai teisus, techniskas grazus (bent jau man) portretas. Ta ir tenorejau parodyti
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą99 tadien visam mieste visi laisvai pliumpino aluti.....Linkėjimai,
Akvilė
Comment
Comment