Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Parking

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parking

Linkėjimai,
    Akvilė

Nepatiko. Nezinau kas, bet kazkas ne taip.
    Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Super. reiketu tokia panoramine ir atspausdinti 10x1.5m

Comment

O man netgi labai patiko. Tik nesakyk, kad čia nebuvo kompiuterinio apdorojimo

Comment

Galingai atrodo...

Dešinėje, kampe, matyti du tušti buteliai.

Comment

dvelkia industriniu liūdesiu...(šypt), bet man pirmame plane tos konstrukcijos maišo arba jų per daug, nežinau ar buvo galima jų išvengt.

Comment

Kreiva ir per daug visokių stulpų ir atramų kadre.

Idomu, kas ten prie tu mašinų vyksta, vienintelė kažkiek kabinanti nuotraukos vieta

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Tiesa, pirmo plano konstrukcijos maišo ir traukia į šoną.

Comment

Konstrukcijo nemaiso, tiesiog siuo atveju pereksponuotos, delto uzgozia vaizda, bet pasedejus rimciau prie foto ir sutvarkius butu labai labai..
                  Akvile, kur cia toks parkingas? as irgi noriu apsilankyt ten

Comment

Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą
                    ...Akvile, kur cia toks parkingas? as irgi noriu apsilankyt ten
                    Pabusiu Akvile

Kauno Akropolis

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

as irgi noriu apsilankyt ten
                      Kauno "akropolio" parkingo paskutinis aukštas, jei kada sugalvosi atlėkt duok žinią

Comment

Konstrukcijo nemaiso, tiesiog siuo atveju pereksponuotos, delto uzgozia vaizda, bet pasedejus rimciau prie foto ir sutvarkius butu labai labai..
                        Akvile, kur cia toks parkingas? as irgi noriu apsilankyt ten
                        Kauno akropolis. Virsutinis aukstas Kelios minutes iki uzdarymo...
                        Linkėjimai,
                        Akvilė

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
                          O man netgi labai patiko. Tik nesakyk, kad čia nebuvo kompiuterinio apdorojimo
                          ciut ciut kontrasto ideta ir viskas
                          Linkėjimai,
                          Akvilė

Comment

Kai kaune busiu reikes pasistengt uzsukt tamsiu paros metu. Zavi mane tokios vieteles, is nuotraukos atrodo labai dekinga vieta pafotografuoti.

Comment

Gera foto, gerai ažūrai žiūrisi, smagu pamatyt kaip paties darytas daiktas galutiniam rezultate atrodo t.y. po sumontavimo .

Comment

Working...
                              X