Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Golden Boy
Collapse
X
-
Golden Boy
21109,52%2914,29%3819,05%4728,57%6614,29%354,76%140,00%034,76%120,00%014,76%1Mano darbai deviantart'eŽymos: Joks
-
Mano manymu galejo buti lietuviskas pavadinimas, o del televyko sutinku....Paskutinis taisė zydrunasss; 2007.04.20, 17:40.
Comment
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimąKazkas pavartojo tikraji mano nika.....!!!
Comment
-
Dėl katedros,tai buvo mintis,bet neišėjo.Kita vertus,mano įranga vistiek būtų netinkama.Beje,gal kas žino,kodėl balsavimo rezultatuose nerodo žmonių,kurie balsavo?Ar čia tik man vienam?Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąDėl katedros,tai buvo mintis,bet neišėjo.Kita vertus,mano įranga vistiek būtų netinkama.Beje,gal kas žino,kodėl balsavimo rezultatuose nerodo žmonių,kurie balsavo?Ar čia tik man vienam?
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąKuriant apklausą reikėjo pasirinkti "Daryti apklausą vieša".Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Visokių reikia.Man pačiam malonesnės BW,tačiau nenoriu apsiriboti vien jomis.Juk fotografijoje reikia išbandyti viskąMano darbai deviantart'e
Comment
-
Spalvos geros, ko nepasakyciau apie kadruote, labai netgi prasta, apskritai tokius objektus reiketu vengti fotografuoti vien dangaus fone, truksta aplinkiniu objektu, nebent televyku pritraukti per visa plana. Ir atrodo, kad ryskumas kazkur i begalybe suvestas, o ne i statula, cia jau texniskai blogai
Comment
-
Ačiū už pastebėjimus.Žinau,kad tokie objektai turėtų būti kiek kitokiame kontekste,bet šiuo atveju išėjo kitaip.Pasistengsiu kitąkart pasitaisytiMano darbai deviantart'e
Comment
-
Pats tokiu pripiškinęs beliekiek turiu Nieko doro
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment