Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Keturiese
Collapse
X
-
Parašė #23 Rodyti pranešimąGrazu, bet man butu visai malonu pamatyti orginalia versijaR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąo man per daug pasaliniu zmoniu..... Grazu.... bet jausmas, kad ju daugiau nei 4.....
matai daugiau motociklu?
Comment
-
Turbūt buvo kaip reikiant priverta diafragma,kad žmonės nesantys fokuse vistiek yra gana ryškūs.Ar čia kaip nors kitaip padarei?Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąTurbūt buvo kaip reikiant priverta diafragma,kad žmonės nesantys fokuse vistiek yra gana ryškūs.Ar čia kaip nors kitaip padarei?Paskutinis taisė _Bead_; 2007.04.20, 16:26.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąReikėjo baikerius sufokusuot.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąJie ir yra sufokusuoti. Tu daugiau pasiskaityk apie diafragma, nes matau, kad grybauni.
Būtų labai įdomu sužinoti kas yra atverta ir priverta diafragma.
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąPuolimas geriausia ginyba.
Būtų labai įdomu sužinoti kas yra atverta ir užverta diafragma.
Priverta 8.0f
Niekad nieko nepuolu bereikalo.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimą_Bead_, norėjau pasakyti, kad reikėjo sufokusuoti TIK baikerius. Žmonės čia nelabai reikalingi
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimą_Bead_, norėjau pasakyti, kad reikėjo sufokusuoti TIK baikerius. Žmonės čia nelabai reikalingi
jei klistu atleiskit ir pataisykit
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąo pvz jei paziuretum i toki aspekta kad 4 motociklai
matai daugiau motociklu?Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimą_Bead_, norėjau pasakyti, kad reikėjo sufokusuoti TIK baikerius. Žmonės čia nelabai reikalingiR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąKiekvienas menininkas yra savaip teisus.Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/
Comment
Comment