Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Bažnyčios patarnautojas
Collapse
X
-
Ir ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Parašė molotov_47 Rodyti pranešimąTrūksta žmogui kuklumo. .
Ačiū visiems už pastabas (visada norėtusi tikslesnių, konkretesnių, be snobiškumo), aš tik mokausi, prieš savaitę tik fotiką įsigijau
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąlabai nemgestu dirbti su keliomis programomis.... manau, kad Photoshop turi sia funcija tik reikia susirasti... aciu tau uz pastangas
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąNormalus tas patarnautojas.Ir veidas normalus. Ne tai kai bobuciu:
paima komuniją, o po to eina surūgusiais veidais. Tai ką jos veikia bažnyčioj, jei nežino, kad krikščionybė yra džiaugsmo religija.
,,Jei nori pakeisti pasauli, pirmiausia pradek nuo saves" Buk pavyzdys kitiems. Be to labai ilgai ir nuobodziai galima gincytis kuriu tikejimas yra tvirtesnis. Ar tu vadinamu ,,nusenusiu bobuciu" ar siandienos tariamai ,,dziaugsmo religijos" tikinciuju....
Comment
-
Stop, stop apie ka mes cia ? Nuotrauka man patinka, berniuko veidas charakteringas, toks idomus, tik siek tiek antro plano reiktu daugiau, o siaip ok*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment