Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Santaka (manipuliacija)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Santaka (manipuliacija)

megstu tokias nuotraukas deje technine puse komentuoti ne man... bet man patiko

Comment

Manau tokiai temai, reiketu daugiau suteikti sviesesniu spalvu... gaugiau vilties nes kiek matau tai ten sedi porele.... Cholerikai, ka tu norejai pasakyti butent sia nuotrauka, kokie jausmai uzpludo pamacius toki vaizda?

Comment

Zydrunai, visu pirma tai ne visai nuotrauka, o manipuliacija. Tai ne vienas is tu darbu, kuriems jauciu akzkokius sentimentus ar jais noriu perteikti kazkokia minti. Tiesiog nuobodulio ir ligos kamuojamas nusprendziau padaryti kazka naujo, man nebudingo. Del isvaizdos, tai butent tokios ir norejau, nors kazkiek ir salygojo sugebejimu trukumas, visgi prie astraus spalvoto vaizdo labai akis bado techniniai brokai ar neisbaigtos detales manau dar tesiu sio zanro bandymus

Comment

Nežinau kodėl, bet ši nuotrauka man asocijuojasi su "Pink Floyd", ypač tie kairėje esantys kaminai...

Comment

Nebereikalo

Comment

Dangaus viršuje matau tonų perėjimus ir kamino dūmai nenatūraliai atrodo. Tai ištaisius, būtų visai neblogai

Comment

Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą
                Nebereikalo
                O čia original'as.
                Viršelis - ne dailininko vaizduotės kūrinys...
                Paskutinis taisė enigma; 2008.02.14, 15:58.

Comment

prigavai....

Comment

Working...
                  X