Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vaizdas pro langą

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vaizdas pro langą

Nerodo.

Comment

ir man nerodo

Comment

Kokia prasmė rašyti kad nerodo ? Taigi matot kad autorius nuotraukos dabar neprisijungęs ir todėl dabar nieko nepakeis. Kai prisijungs pats matys kad nerodo.

Comment

Parašė taimis Rodyti pranešimą
          Kokia prasmė rašyti kad nerodo ? Taigi matot kad autorius nuotraukos dabar neprisijungęs ir todėl dabar nieko nepakeis. Kai prisijungs pats matys kad nerodo.
          Taimi, gal jis "pasislėpęs". T.y. nenori, kad jo būsena būtų matoma.

Comment

Didžiai abejoju. Bet jeigu taip tai pats matytų kad nuotraukos nerodo.

Comment

o kokia prasmė dbr ginčytis?

Comment

Parašė taimis Rodyti pranešimą
                Būna, kad ta nuotrauka išsisaugojusi podėlyje (angl. cache) ir autoriui ją rodo, o kitiems – ne. Jis šiuo metu neprisijungęs.
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Nežinau kokia proga buvo sukurta ši tema, bet panaši jau pas mus yra... Gal šitą reikėtų perkelt??
                  You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                    Nežinau kokia proga buvo sukurta ši tema, bet panaši jau pas mus yra... Gal šitą reikėtų perkelt??
                    sita tema man atrodo nieko bendro neturi su ta, kurioje publikuojamos nuotraukos su vaizdais pro forumieciu langus.
                    www.tomflagman.com

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                      sita tema man atrodo nieko bendro neturi su ta, kurioje publikuojamos nuotraukos su vaizdais pro forumieciu langus.
                      O man atrodo kad turi. Jau vien iš pavadinimo galima tai spręsti.
                      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                        O man atrodo kad turi. Jau vien iš pavadinimo galima tai spręsti.
                        1. Ši tema įdėta į skiltį "Vertinimui".
                        2. Pats zydrunassss aktyviai dalyvavo temoje "Vaizdas pro tavo langą", tai kam jam kurti dar vieną?

Comment

Rakinu temą ir jei Žydrūnas norės, galės susikurpti naują.
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                          X