Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Monstras
Collapse
X
-
Monstras
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!Žymos: Joks
-
Jis mielas tik iš išorės
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Katės niekad gyvenime nelaikysiu naudos iš jos 0. kiek pažystamų kačių mačiau - užteko... Visą laiką miega, bandai pakibint dręskia... O va šunį turiu pats ir visą laiką turėsiu, čia beje jau antras mano šuo. Po sunkios dienos nėra nieko geriau už šunį, kuris savo žaidimu ir prieraišumu sugeba atpalaiduotiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimą^^ Sunys yra gut ypac newfoundlendai vilksuniai ir laikos vat katinai tai debilai.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTikrai baisus monstras. Apskritai nemegstu sunu. Slykstus padarai
Lygiai taip pat kaip teigciau, kad azijietes, prasmirdusios, juodais pavepusiais kusiais, su kasomis pazastyse, nemaloniu burnos kvapu, su snukiu, kaip batu perpaustu... zodziu feeee azijietes...... Ane?
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė samot Rodyti pranešimąKiekvienam savo. Bet siaip apie zmogu galima nemazai nuspresti, jei jis nemegsta gyvunu. O gyvunai, tikrai geris. Vienems patinka sunys, kitiems kates, kitiems dar kas nors. Ir valio.
Lygiai taip pat kaip teigciau, kad azijietes, prasmirdusios, juodais pavepusiais kusiais, su kasomis pazastyse, nemaloniu burnos kvapu, su snukiu, kaip batu perpaustu... zodziu feeee azijietes...... Ane?
Comment
-
Parašė samot Rodyti pranešimąKiekvienam savo. Bet siaip apie zmogu galima nemazai nuspresti, jei jis nemegsta gyvunu. O gyvunai, tikrai geris. Vienems patinka sunys, kitiems kates, kitiems dar kas nors. Ir valio.
Del Azijeciu, ko gero, tave kas nors neteisingai informavo (speju, kad ir pats neesi akyse tokios regejes ). Nezinau, kodel taip yra, taciau rytieciams (nekalbu apie Pietu Azijiecius, nes tai jau atskira kategorija) ant kuno plaukai auga labai vangiai, todel nieko panasaus i tavo apibudinima ten nera (net ir delikaciausiose vietose)
Del asmens higienos taip pat: is savo (ir ne tik) kasdienines patirties zinau, kad rytu Azijieciai ne tik prausiasi dazniau uz musu bendrazemiecius, bet ir apskritai pasizymi teisingesne mytyba ir gyvensena, ko rezultate ju kuno kvapas juntamas kur kas maziau, o fiziniai sugebejimai labiau islaveje. Tai tokia geografijos ir anatomijos pamokele tau siandien.
Comment
-
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment