Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Laiko ženklai
Collapse
X
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąmano nuomone galejai dar daugiau paimti butent kapus, nes esminis akcentas. Lenta galejo buti zymiai mazesne, ir noretusi zymiai daugiau baltos spalvos - daugiau vilties...... o siaip mintis labai sauni. AciuMano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąNiu nelabai...Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąManau si nuotrauka grazesne butu nespalvota. Kaip ir Buduliui man kiek per arti. Bet kadras neblogasPaskutinis taisė osiz; 2006.11.06, 15:15.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąButu idomu suzinoti tavo,kaip profesionalo,nuomone.
Nuotrauka tiesiog dokumentinė. Ir kaip parašyta, mažoka pastangų. Jei fotografuota skaimeninių fotoaparatu, tada aš, kaip profesionalas, padaryčiau daugiau kadrų. Eksperementuočiau. Sumažinčiau lentelės dalį kadre.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąKad aš juo būčiau.
Nuotrauka tiesiog dokumentinė. Ir kaip parašyta, mažoka pastangų. Jei fotografuota skaimeninių fotoaparatu, tada aš, kaip profesionalas, padaryčiau daugiau kadrų. Eksperementuočiau. Sumažinčiau lentelės dalį kadre.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąIs visu tavo nuotrauku,matytu siame forume,sprendziu,kad tu esi gana rimtas fotografas.Taip pat aciu uz profesionalius patarimus,ateityje bandysiu tai pritaikyti savo fotografijoms.Pastangu galbut ir neidejau labai daug,juk visgi esu "zalias" ant fotografijos.Tiesiog kadras man pasirode visai neblogas ir idejau ji cia,kad suzinociau kitu nuomone apie ji.Paprasciausiai kita karta teks pasisitengti kur kas daugiau.
Comment
-
Parašė minde903 Rodyti pranešimądabar ir turi deti daugiausia pastangu darydamas kadra o kai pusi rimtesnis tada jau reiks maziau kadru daryti akis jauu pagaus ji is keliu bandymu..........o dabar teks dar daug plusetiiiii.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąBeje, tau salyginai sekasi. Pirmi mano bandymai šiame forume buvo pilnai iškritikuoti. Tačiau po kažkiek laiko(ne diena ir ne dvi) nuotraukos tapo pripažintomis. Ir dabar jau kažką esu pasiekęs.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Osiz, Man asmeniskai tavo nuotrauka visai patiko. Jei butu buves balsavimas, tai 10/10 duociau Nesu kazkoks menininkas, ar profesionalus fotografas, tad tokio ir nevaidinsiu dalindamas patarimus. Mano nuomone, tavo nuotraukos mintis, pavadinimas, igyvendinimas yra visai pavyke, Tik as gal buciau siek tiek maziau to paminklo "paemes", kad truputeli proporcingiau ziuretusi su uznugaryje esanciomis kapinemis!
Comment
Comment