Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Jacinta

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Jacinta

23
    10
    30,43%
    7
    9
    17,39%
    4
    8
    26,09%
    6
    7
    13,04%
    3
    6
    4,35%
    1
    5
    0,00%
    0
    4
    4,35%
    1
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    4,35%
    1

Pirma nebloga visai. Klausimas dėl kitų dviejų: kam taip išraiškingai nurėžt viršugalvį? Nieko teigiamo neprideda.
    http://www.efoto.lt/user/29794/nuotraukos

Comment

Pirmoj gal truputį fokuso trūksta, ties apatine veido dalimi.

Comment

Parašė dainiauskas Rodyti pranešimą
        Pirma nebloga visai. Klausimas dėl kitų dviejų: kam taip išraiškingai nurėžt viršugalvį? Nieko teigiamo neprideda.
        Man modelis taip tvirčiau laikosi kadre ir man taip atrodo teigiamai, kad ir galbūt tai pažeidžia ar nepažeidžia kažkokias taisykles

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
          Pirmoj gal truputį fokuso trūksta, ties apatine veido dalimi.
          Kogero, kad siauroka ryškumo zona su 1.8 diafragma (kogero)

Comment

Nesugebu įžvelgti trūkumų, per daug graži mergina
            Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Merginai - 10, nuotraukoms - 9.

Comment

šiaip neblogas pabandymas, gerai, parinkta fotografavimo vieta, fonas.
                antroj foto modelio veido išraiška - tai ne trūkumas, tiesiog sudėtingiau įvertinamas subjektyvus momentas, man gal net patinka.
                trūkumai: pirmoj kalta ne ryškumo zona, tiesiog artimesnė akis turi būti fokuse, o fokusas arčiau (matosi ant plaukų). tokius portretus patarčiau fotkusuoti pagal vieną tašką. trečia nuotrauka pereksponuota, manau čia dėl juodos aprangos. tokiais atvejais patarčiau aktyviau naudotis ekspokorekciją arba matuoti pagal veidą ir AE-lock. ypač ekspozicijos klaida matoma veide. jeigu fotografuota RAW, reikėjo pataisyt.
                kas liečia kadravimą, kad tau modelis taip tvirčiau stovi - subjektyvu, bet ne klaidinga, taip yra dėl to, kad veidas užima daugiau vietos karde, labiau užpildytas kadras. Iš esmės tavo nuojaita veikia teisingai, jeigu domėjaisi akademiniu piešimu, žinai kad veidas (veido ovalas) ir galva (visa kaukuolė) nėra tas pats, ir šie du objektai gali būti skirtingai komponuojami kadre. tačiau jeigu nori kaktos nupjauti, lendi į veido kadravimą, būk atsargus, fotografuodamas galvok: "dabar kadruoju galvą", "o dabar kadruoju veidą" ir kopozicija gausis tvirtesnė
                Paskutinis taisė [sp]; 2012.01.18, 21:28.
                Reikia fotografo?

Comment

Parašė [sp] Rodyti pranešimą
                  šiaip neblogas pabandymas, gerai, parinkta fotografavimo vieta, fonas.
                  antroj foto modelio veido išraiška - tai ne trūkumas, tiesiog sudėtingiau įvertinamas subjektyvus momentas, man gal net patinka.
                  trūkumai: pirmoj kalta ne ryškumo zona, tiesiog artimesnė akis turi būti fokuse, o fokusas arčiau (matosi ant plaukų). tokius portretus patarčiau fotkusuoti pagal vieną tašką. trečia nuotrauka pereksponuota, manau čia dėl juodos aprangos. tokiais atvejais patarčiau aktyviau naudotis ekspokorekciją arba matuoti pagal veidą ir AE-lock. ypač ekspozicijos klaida matoma veide. jeigu fotografuota RAW, reikėjo pataisyt.
                  kas liečia kadravimą, kad tau modelis taip tvirčiau stovi - subjektyvu, bet ne klaidinga, taip yra dėl to, kad veidas užima daugiau vietos karde, labiau užpildytas kadras. Iš esmės tavo nuojaita veikia teisingai, jeigu domėjaisi akademiniu piešimu, žinai kad veidas (veido ovalas) ir galva (visa kaukuolė) nėra tas pats, ir šie du objektai gali būti skirtingai komponuojami kadre. tačiau jeigu nori kaktos nupjauti, lendi į veido kadravimą, būk atsargus, fotografuodamas galvok: "dabar kadruoju galvą", "o dabar kadruoju veidą" ir kopozicija gausis tvirtesnė
                  Na malonu, kad tokie ilgi ir sudėtingi komentarai o ka norėčiau pakomentuoti tai:
                  Kad man matoma ekspoazicija yra labai panasi visuose kadruose, tai galbut monitoriu problemos čia labiau groja, nes nuleisti keliais EV žingsniais žemiau nebuvo jokių problemų, bet taip man pasirodė normalu

Comment

Trys nuotraukos iš eilės be skalpo - man per daug.
                    Pirma ok. Antrai tikrai trūksta viršugalvio ir pirštų, ir tas siaurų akių efektas. Trečia pas mane ant abiejų monitorių per šviesi... dts, gali geriau . Man taip atrodo.
                    Paskutinis taisė jungengg; 2012.01.20, 22:40.

Comment

Parašė jungengg Rodyti pranešimą
                      Trys nuotraukos iš eilės be skalpo - man per daug.
                      Pirma ok. Antrai tikrai trūksta viršugalvio ir pirštų, ir tas siaurų akių efektas. Trečia pas mane ant abiejų monitorių per šviesi... dts, gali geriau . Man taip atrodo.

laikas kalibruotis monitoriu

Comment

Kiekvienas daro kaip nori. Kas vieniem atrodo trukumai, fotografui gali atrodyti pliusai. Man ASMENISKAI nusibodo tas bokeh kisimas iki vemimo. Veidas is arti turi buti veidas, o ne akis piene. Bet cia mano nuomone. Akivaizdu kad stengeisi padaryti butent minksta kadra. Ir pavyko.
                        Visumoj - niekuom nekabina nuotraukos. Nera nieko jose, apart apkapotos mergaites ir islieto foto (kas ziauriai nesudentinga padaryt).
                        O su ekspozicija viskas gerai. Tikrai reiktu kaikuriem paziureti per "tikrus" monitorius
                        www.tomflagman.com

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                          O su ekspozicija viskas gerai. Tikrai reiktu kaikuriem paziureti per "tikrus" monitorius
                          Dar ir darbe pažiūrėjau - irgi per šviesu. Na, bet taip - nei vienas mano trijų naudojamų monitorių iki galo ne "tikras" ir nekalibruotas... O per mobilką nuotrauka tesingai atrodo

Comment

Working...
                          X