Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Majestica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Furbo Rodyti pranešimąPilaitis 9 davė. Cha cha, galvoji čia man sugadinsi?
Čia ir taip aišku kad tu specialiai taip darai.
Comment
-
Parašė Furbo Rodyti pranešimąPilaitis 9 davė. Cha cha, galvoji čia man sugadinsi?
Čia ir taip aišku kad tu specialiai taip darai.
Be to, balus didesnius už aštuonis esu davęs gal tik porą kartų.
Ir dar. Paaiškink nuotraukos pavadinimą. Kodėl toks? Kuo jis susijęs su nuotraukos turiniu?Paskutinis taisė LC.; 2011.07.14, 21:56.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąŽiūrėk, daviau ne aš vienas. Nuotrauka bevertė. Bent jau tol, kol ji nebus sutvarkyta tam skirtomis programomis. Eilinis snapshot'as (kad ir kaip vengčiau vartoti šį žodį).
Comment
-
Parašė Furbo Rodyti pranešimąO tai ką kad pakeičiau parašą? Kuom jisai išprovokavo diskusiją?
Comment
-
Parašė Furbo Rodyti pranešimąKuom jisai išprovokavo diskusiją?
Comment
-
Prie ko čia tu? Aš Ne apie tave kalbėjau. Aš kalbėjau apie parašą o ne apie tave. Oi vargas su tavim... Ir aš jokių priekaištų neturiu kad davei 3, tik paaiškinau ką galvoju ir viskas, nereikia perdėt. O taip žinai, tave reikėtų mažiausiai mėnesiui laiko pasiųst į reabilitaciją . Žinok tu visiems...
Comment
-
Parašė Furbo Rodyti pranešimąPrie ko čia tu? Aš Ne apie tave kalbėjau. Aš kalbėjau apie parašą o ne apie tave. Oi vargas su tavim... Ir aš jokių priekaištų neturiu kad davei 3, tik paaiškinau ką galvoju ir viskas, nereikia perdėt. O taip žinai, tave reikėtų mažiausiai mėnesiui laiko pasiųst į reabilitaciją . Žinok tu visiems...
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąIšprovokavo? Aš parašiau, kad nuotrauka verta yra 3 balų. Čia yra mano nuomonė. O ji objektyvi ar neobjektyvi, palik spręsti man. Šią teisę man garantuoja LR Konstitucija. Kodėl skyriau trejetą paaiškinau šiek tiek žemiau. Taipogi tau uždaviau klausimą, į kurį atsakymo nesulaukiau. Ir tau tikrai neprideda garbės tai, kad tavo asmeninėse žinutėse, skirtose man, vyrauja nešvankūs žodžiai. Manau, patvirtinti to nereikia. Galbūt daugelis pamena, kai visus forumo narius pasiuntei toli. Grįžęs po reabilitacijos visų atsiprašinėjai. Įrodymų reikia? Informuok, paieškosiu. Beje, kažkas be manęs tau skyrė trejetą. Išduok, kas tai padarė. Užsipulk jį. Kodėl to nepadarai, didžiavyri?Parašė LC. Rodyti pranešimąNeišsisukinėk nuo klausimų. Ir dar parašyk, kas tie visi.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąNeišsisukinėk nuo klausimų. Ir dar parašyk, kas tie visi.
Comment
Comment