Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Suvažinės
Collapse
X
-
Geras kadras, tik man trūksta traukinio judėjimo įspūdžio. Atrodo, kad traukinys stovi. O kaip gali stovintis traukinys kažką suvažinėti?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąGeras kadras, tik man trūksta traukinio judėjimo įspūdžio. Atrodo, kad traukinys stovi. O kaip gali stovintis traukinys kažką suvažinėti?______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąBet paskutiniai vagonai "veiksme". Tad gali ir suvažinėti.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąNiko renesansas. Pradejo geras fotografijas daryti.
Matyt metė gerti ir susirado darbą
(tikiuosi neatsiras bukapročių, kurie nesupras juoko ir po to cituos jį kitose temose, bandydami man oponuoti ir naudodami tai, kaip paskutinį savo "argumentą")
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąBet pėstysis stovi ties pirmuoju vagonu.
O be juokų: ką tik pastebėjau, kad jeigu iš tiesų traukinys važiuotų pro stotį be sustojimo kreiseriniu greičiu, tai vaikinukui būtų riesta - tarp sąstato ir statybinės tvoros mažiau metro
Paskutinis taisė Nikas; 2011.04.21, 01:13.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimą(tikiuosi neatsiras bukapročių, kurie nesupras juoko ir po to cituos jį kitose temose, bandydami man oponuoti ir naudodami tai, kaip paskutinį savo "argumentą")
Parašė Nikas Rodyti pranešimąSu pėsčiuoju, manau, viskas gerai. Kaip ir su traukiniu. Kadre yra viena kadravimo klaida, kurią kompiuteryje jau ištaisiau...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąJeigu taip darytų, tikrai būtų bukapročiai.
Ne visiškai taip supratai. Neteigiu, kad yra klaidų. Tik išsakau savo asmeninę nuomonę — trūksta traukinio greito judesio pojūčio.
Taip supratau, bet norėjau panaudoti paningą, todėl traukinio priekis ryškus, nors nesutinku su tuo, kad judesys nejaučiamas
Comment
Comment