Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ryt bus vėjuota...

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ryt bus vėjuota...

22
    10
    22,73%
    5
    9
    13,64%
    3
    8
    9,09%
    2
    7
    18,18%
    4
    6
    9,09%
    2
    5
    22,73%
    5
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    4,55%
    1
    1
    0,00%
    0
    ,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
    - Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."

kažkaip ateina vasara, o argi norėtumėt šitą "šaltą" nuotrauką matyti pagrindiniame miestai.net/forumas puslapyje visą birželį?
    Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Taigi žadama karšta vasara, tai pažiūrėsit ir atvėsit

Comment

Parašė Chixx Rodyti pranešimą
        kažkaip ateina vasara, o argi norėtumėt šitą "šaltą" nuotrauką matyti pagrindiniame miestai.net/forumas puslapyje visą birželį?
        O kodėl vasarą valgomi ledai?

Comment

iš šitos situacijos tikrai galima buvo padaryti žymiai geriau

Comment

dts žodis vertas įsiklausymo.

Comment

Jeigu būtų fotikas neužšalęs, tai gal ir geriau būtų buvę...

Comment

Gerbiamieji, galbūt pasikartosiu, tačiau noriu pabrėžti tai, jog skaitmeninės technologijos atvėrė puikų kelią nuotraukų apdirbimui. Taigi prieš 30 metų niekas į parodą neatneštų spalvoto negatyvo ir nenumestų tipo "pasiimkit, pažėkit", o būtų praleista marios laiko laboratorijoje. Ačiū PC, kad dabar tai atliekama akimirksniu, tačiau apdirbimas lieka ir jis privalo būti atliktas.

Comment

Sugaištos kelios minutės:

Apie kūrybinę dalį nekalbų, tai kita tema.

Comment

O man pavyzdziui patinka naturalus (tai yra tokie kokie jie yra ir buvo pagauti realiai), o ne dirbtinai apdirti ir tape jau vos ne fotografijomis, bet piesineliais. Juk fotografija tai yra realaus vaizdo perteikimas.

Comment

ryt bus vėjuota... ir prasidės ledonešis...
                      sveikinu visus su vasaros pradžia
                      pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                        O man pavyzdziui patinka naturalus (tai yra tokie kokie jie yra ir buvo pagauti realiai), o ne dirbtinai apdirti ir tape jau vos ne fotografijomis, bet piesineliais. Juk fotografija tai yra realaus vaizdo perteikimas.
                        Matydamas realų vaizdą, matai pasvirusį horizontą, išblyškusias spalvas, pilkumą, kontrasto nebuvimą?
                        Be to, fotografija - tai ne tik dokumentacija, bet ir kūryba.

Comment

Kažkur jau rašiau pamokslėlį visiems "natūralumo" mėgėjams. Pasikartosiu. Jūsų "muilinės" nustatymas AUTO yra ne kas kita, kaip mažas photoshopiukas pačiame fotoaparate. Jis akimirksniu už jus padaro visą savo darbelį ir, deja, padaro ne taip kaip jūs norite, o taip, kaip jam pačiam atrodo turi būti. Deja, labai dažnai pradedantys fotografai įsitikinę, kad tas photoshopiukas padaro būtent taip, kaip turi būti, o bet koks tolimesnis apdirbimas ar paties fotoaparato klaidingų sprendimų ištaisymas jau yra kažkokia didžiausia nuodėmė ir nuotrauka jau bus nebe nuotrauka. Bullshit.
                          P.S. Viena labiausiai man patikusių citatų, susijusių su fotografija, yra "Stop taking pictures, start creating images".

Comment

Šiaip aš niekada nesinaudoju ir net neturiu jokiu fotoshopų ir panašių dalykų, be to kažkaip dar negirdėjau, kad ankščiau, o man ankščiau tai yra XIX a. zmones nuotraukas tvarkė, kazin ar Dageras su Niepce tvarke savo nuotraukas photoshopo pagalba, kaip vienas iš forumiečių čia išsireiškė, tai jau į lankas nuėjo. Šiaip aš nuotrauka ir suprantu kaip naturalų vaizdą, t.y. tokį, kokį pavyko užfiksuoti be pagražinimų ir panašiai, nes tada jau tampa iškraipymu. Ponai mano mieli taigi ne į pasaulinę parodą nuotraukas čia dedam ir ne karalienei siunčiam, taip kad biški ramiau su išsišokimais, nes dabar toks jausmas, kad susirinko patys profesonaliausi fotografai ir kritiką be patarimų žeria...kažkaip nei šis nei tas...

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
                              Matydamas realų vaizdą, matai pasvirusį horizontą, išblyškusias spalvas, pilkumą, kontrasto nebuvimą?
                              Be to, fotografija - tai ne tik dokumentacija, bet ir kūryba.
                              Gera kūryba visur max kontrastą ir šarpą suvaryt, o jei dar koks hdr, iš vis meno šedevras
                              Flickr

Comment

Parašė Raelis Rodyti pranešimą
                                Šiaip aš niekada nesinaudoju ir net neturiu jokiu fotoshopų ir panašių dalykų, be to kažkaip dar negirdėjau, kad ankščiau, o man ankščiau tai yra XIX a. zmones nuotraukas tvarkė, kazin ar Dageras su Niepce tvarke savo nuotraukas photoshopo pagalba, kaip vienas iš forumiečių čia išsireiškė, tai jau į lankas nuėjo. Šiaip aš nuotrauka ir suprantu kaip naturalų vaizdą, t.y. tokį, kokį pavyko užfiksuoti be pagražinimų ir panašiai, nes tada jau tampa iškraipymu. Ponai mano mieli taigi ne į pasaulinę parodą nuotraukas čia dedam ir ne karalienei siunčiam, taip kad biški ramiau su išsišokimais, nes dabar toks jausmas, kad susirinko patys profesonaliausi fotografai ir kritiką be patarimų žeria...kažkaip nei šis nei tas...

Aišku, reiškias patarimų nepagavai

Ant plokštelinio formato buvo tiek koreguota, kad negali įsivaizduoti.
                                Netgi buvo keičiamos žmonių veidų išraiškos.

Comment

Primenu:

Parašė Mantas Rodyti pranešimą
                                  Sveiki,

Skelbiamas miestų nuotraukų konkursas!

Taisyklės:
                                  <...>
                                  • Likus 3 dienoms iki finalo, naujų nuotraukų konkursui pateikti nebegalima. Šiuo laikotarpiu sukurtos temos bus perkeliamos į skiltį "Vertinimui".

<...>

Comment

Working...
                                  X