Kadangi tai pirma vasara, kurią tenka praleisti UK, norėjau paklausti 'senbuvių' - toks oras - normalus angliškai vasarai?
Nes turiu pasakyti, kad man malonesnis buvo 2006 spalis, nei šis birželis
Kadangi tai pirma vasara, kurią tenka praleisti UK, norėjau paklausti 'senbuvių' - toks oras - normalus angliškai vasarai?
Nes turiu pasakyti, kad man malonesnis buvo 2006 spalis, nei šis birželis
Na as pats nekazin kiek cia gyvenu, bet per gerus 2,5 metu tokio slapio ir niuraus oro dar neteko matyti
Tiek 2006, tiek 2005 vasaros buvo karstos (30+ C), sauletos ir sausos.
@Irmux
tunelis naudojamas pesciuju judejimui po Thames upe
Pats tunelis jungia Greenwich'a (Cutty Sark) ir kita upes kranta (na beveik Canary Wharf'a). Aisku, geriausiai viska nupasakoja Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Greenwich_foot_tunnel
tunelis naudojamas pesciuju judejimui po Thames upe
Pats tunelis jungia Greenwich'a (Cutty Sark) ir kita upes kranta (na beveik Canary Wharf'a).
John, o kaip su nusikalstamumu tam tunelyje, nieko panašaus nebuvo? Šiaip nustebino sienų švara, Lietuvoj 3 metrus požeminės perėjos vietinė fauna sugeba aptepliot ala graffiti ir dar apšlapint priedo...
John, o kaip su nusikalstamumu tam tunelyje, nieko panašaus nebuvo? Šiaip nustebino sienų švara, Lietuvoj 3 metrus požeminės perėjos vietinė fauna sugeba aptepliot ala graffiti ir dar apšlapint priedo...
Tunelyje (kaip ir visur kitur Londone ) irengtos CCTV kameros, gal todel atbaido visokius graficiu megejus ir nusikaltelius
Vaidai ,tau nepasiseke ,nes per mano septyneta metu CIA ,tai pati bjauriausia vasara.
Jonai ,o nuotraukos tikrai geeeros ,bet labiau man prie sirdies juodai baltos (niekada nemegau spalvu )
Londonas – magiškas miestas... Kiekvienais metais, ačiū Ryanair, bent kartą (būna ir dažniau) ten apsilankau. Kartais net užsimanau viską mest ir vežt šeimyną ten gyvent: architektūra, miesto didybė, transportas, perspektyvos – viskas atrodo tiesiog tobula... Aišku lengva gerėtis Londonu turisto akimis, kokią šeštadienio popietę. Vietiniai tada mane nuleidžia ant žemės, sako atvažiuok pirmadienį ir 8 val. ryto pabandyk nusigaut metro iš taško A į tašką B – greit visa romantiška išgaruos...
Vistiek labai myliu Londoną!
Comment