Viešpatėliau mano. Kas Jums ? Tau nepatinka nežiurėk. Nemanau, kad verta vertinti tema pagal savo asmenini supratima, taip kaip DĖTI ar NEDĖTI. Čia gi ne nuotraukų konkursas, nors jau pastebėjau, kad visiems jis į kraują įaugęs, ir bet kokia atsiradusia nuotrauką forume pradedate vertinti nuo A iki Z . Beprasmybė? Kodėl. Nuotrauka iš bendros temos . Ir visai prasmiška . Kitas klausimas žinoma jos atlikimo kokybė, bet šita temą ir forumo skiltis ne apie tai. Ar aš klaidingai supratau ?
Manau, kad tau pačiam yra naudinga žinoti, ką kiti galvoja apie tavo darbus
O aš ir neneigiu, kad man tai nenaudinga . Ir nesakau, kad ta nuotrauka su savivaldybė koks nors šedevras. Tai tik nuotrauka ir tiek Galiu ją ištrinti jei akis drąsko
OK, pasakysiu as savo nuomone aie nuotraukas, nes kiti kazkodel ignoruoja
1. Idomi, bet jei tas vyras nebutu atsisukes tai man kazkodel dar geriau butu (nors cia zmogui neisakysi kur jam tuo metu ziuret )
2. Visai nieko, tik gaila kad pirmas balandis biski blur. Bet siap mintis tokios kyla, kad tuoj tie vaikinai nuvis balandzius ir prades cia triuksmauti ir visaip kitaip trikdyti viesaja tvarka, o is paskos vaziuojantys policininkai uz tai is kart ir nubaus {nesamones}
3. Labai patiko, tik prekystalio noretusi daugiau
4. Patiko
5. Nesamone kazkokia
6. Labai patiko. Ji kazko laukia, bet tai vel ne tas
7. Idomi. Bet jokiu komentaru.
8. Dama tik gaila kad ji tokia liudna ir susirupinus. rankos biski blur
Comment