Labai mielos foto, ypač pirma ir paskutinė Ačiū!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gatvė, žmonės - Aug1z
Collapse
X
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąPirmoji man patinka ir suolis, su naikintuvais nuotaika perteikta gerai, bet foto tai nelabai... beje del proccessinimo - palikciau daugiau midtonu ir seselius trauk labiau.
Moo, dėkui ir nėr už ką
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąChameleonas siaip nelabai, nei perspektyva, nei aplinka. Viskas susilieja ir nieko perdaug nebelieka... Tokiu atveju reik pasaukti gyvuna, kad paziuretu didelem akim i objektyva.
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąNe tik gyvunus, bet ir zmones saukt galima. Juolabiau kai atsisuka, tam tikra laika veido israiska buna naturali, nesuvaidinta. Atsimenu kazkada praeiviai labai zvenge kai as ant neries kranto krasto atsigules ant sniego pries gulbes leidau belekokius garsus
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąKaip visada puikus sviesos zaismas pas tave, jei objekta laikyti duris ir vaika, tai permazai jo paemiai, todel kreivoka viskas. Bent vienas laipsnis id esine pagerintu situacija.
Comment
-
Dėl minties ypač patiko šeštoji fotkė,o septinta man pasirodė labai jausminga.Ačiū už seriją.Mano darbai deviantart'e
Comment
Comment