Stai ir mano fotoparatas [/IMG]
Ir man yra vienas klausimas ar jis geras ir da iskilo problema mazdauk pries menesi kazkas jam atsitiko kai bandau is arti fotografuot man lb neryskiai gavos anksciau taip nebuvo. Gal kas zn kas cia tokio?
Stai ir mano fotoparatas [/IMG]
Ir man yra vienas klausimas ar jis geras ir da iskilo problema mazdauk pries menesi kazkas jam atsitiko kai bandau is arti fotografuot man lb neryskiai gavos anksciau taip nebuvo. Gal kas zn kas cia tokio?
Oho, įdomus dizainas Kolkas aie jį teko tik girdėt, bet ne matyt O dėl fotografavimo iš arti, macro visad įjungęs kai tai darai?
Ne Bet su marco viskas ok. Tesio pasmane salia objektyvo yra toks ziedas kuriuo reguliuojamas ryskumas. Anksciau tai priartindauvau keik galejau ir nuotrauka gaudovosi labai ryski o dbr ir vis susiliejus.
Aj gal kaipnors. Beto gal kas is jusu turi ji? ir gal zn kokiu idomiu funkciju jis turi nes as nlb ji zn. Ir HAMMER kiek pastave ant fuji megapikseliu?
Aj gal kaipnors. Beto gal kas is jusu turi ji? ir gal zn kokiu idomiu funkciju jis turi nes as nlb ji zn. Ir HAMMER kiek pastave ant fuji megapikseliu?
6Mpx pas mane, o tuo fokusavimosi žiedu dar nespėjau perpast naudojimosi
O sita galima per fotoparata paziureti galima kiek megapikseliu? Nes pasmane sone yra maza raidyte F paspaudi ir renkieji kiek nori kuo ju daugiau tuo foto maziau padarysi o pas mane daugiausia 12 ir as nzn ar cai megapikseliu skaicius ar dar kas.
Godlike, tu bent isivaizduoji kuriu velniu prie fotoparatu ir kitu el ir ne tik prietaisu instrukcijos pridedamos? Atsiversk ir susirasi viska ko reik, issiaiskinsi visas funkcijas ir bus ramu.
Kam funkcijos tai isivaizduoju ir tai suprantu dar butu gerai kad butu instrukcija bet jos ner!! Fotoparatas gi senas pirktas pries 2-3 metus gal daugiau.
Kam funkcijos tai isivaizduoju ir tai suprantu dar butu gerai kad butu instrukcija bet jos ner!! Fotoparatas gi senas pirktas pries 2-3 metus gal daugiau.
o aš nepaskaitęs nieko apie jį maniau, kad čia visai naujas modelis sekantis po manojo 6500
Nu va sedau as vakar ir ji tirinejau viska suzinojau suradau kur tas BW yra ,bet yra klausimas kada ji naudot? Dar savo pasidomejau savo foto ir suzinojau kad jis vienas is geriausiu savo klaseja. Bet man butinai reik stovo nes man ranka sujuda :/
Comment