Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspindžiai tamsoje
Collapse
X
-
Atspindžiai tamsoje
22104,55%1913,64%3840,91%974,55%1613,64%3513,64%344,55%134,55%120,00%010,00%0Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hkŽymos: Joks
-
/\ Na vis geriau negu 'Supelijęs voras'I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąAr tik ne Birmingemas?Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Kad labai jau mizernai tu atspindžių Dėk supelijusi vorą geriau
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimąpuikus pastatas ir tiek. galėtų būti spūdingas šiuolaikinės ir istorinės architektūros kontrastas, bet jo nėra.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimątaip, suprantu. tiesiog svarstau kaip iš tos pačios vietos galima būtų padaryti gerą kadrą.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąna aš fotografavau negalvodamas, kad kelsiu kažkada į internetą tą foto tai ir per daug nesistengiauwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąO kada nors tu per daug stengiesi?Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Tikuosi autorius nesupyks. Bet štai pavyzdys, ką galima padaryti iš tos pastato sienos:
Iš Fotokudra.lt autorius Tristanas:
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąTikuosi autorius nesupyks. Bet štai pavyzdys, ką galima padaryti iš tos pastato sienos:
Iš Fotokudra.lt autorius Tristanas:
Atvaizdas
Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąčia reikia ir gero fotiko ir gerų įgūdžių.. o aš tokių dar neturiu /\
Comment
Comment