Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Paslaptys

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Paslaptys

-
    23
    10
    52,17%
    12
    9
    17,39%
    4
    8
    4,35%
    1
    7
    4,35%
    1
    6
    8,70%
    2
    5
    4,35%
    1
    4
    4,35%
    1
    3
    4,35%
    1
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0
    Paskutinis taisė infinitus; 2009.07.09, 20:43.

Būtų 10 su + jei nuotrauka būtų didesnė
    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
      Būtų 10 su + jei nuotrauka būtų didesnė
      Kad cia man pastaruoju metu kazkas negerai su nuotrauku mazinimu Sita irgi ziuriu...toks kompresas, vos pazinau..Reiks kompa perdazyt ir ismest..Juk jis kaltas?

Comment

Kas ji?

Comment

idomu kaip originalas. nes cia tai kokybes nerasta.
          www.tomflagman.com

Comment

Speju fonas uzdetas redagavimo programa.... geriau reikejo paklode kabint

Comment

10! puiki įdėja, geras išpildymas, vienintelis minusas: galėtų būt gerėsnė kokybė, nors neįgudus akis nepastebėtų.
              http://v3rsus.lt

Comment

Parašė Vytautas11 Rodyti pranešimą
                10! puiki įdėja, geras išpildymas, vienintelis minusas: galėtų būt gerėsnė kokybė, nors neįgudus akis nepastebėtų.
                Abejoju ar čia reikalinga įgudus akis, kad tai pastebėtum
                www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

keisčiau formatą į vertikalų - per daug nereikalingos erdvės
                  Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Parašė tadux Rodyti pranešimą
                    Speju fonas uzdetas redagavimo programa.... geriau reikejo paklode kabint
                    neatspejai...buto siena)

Comment

Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą
                      Kas ji?
                      fota sena, tai nelabai pamenu)

Comment

Parašė aesde Rodyti pranešimą
                        keisčiau formatą į vertikalų - per daug nereikalingos erdvės
                        bandziau verikaliai, gaunasi labai isprausta viskas man..

Comment

Parašė infinitus Rodyti pranešimą
                          bandziau verikaliai, gaunasi labai isprausta viskas man..
                          ir ko tau ji išspausta?
                          Attached Files

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                            idomu kaip originalas. nes cia tai kokybes nerasta.
                            Del kokybes jau rasiau...Orginalas nera ka lygint, bet matyt per naja nebandysiu cia det, nes puse jusu komentaru neteks prasmes)

Comment

ir ko tau ji išspausta?
                              nu cia reikia gal didelio formato tada..dabr tokia man biski i pasa...bet nera blogai gal...

Comment

nu cia reikia gal didelio formato tada..dabr tokia man biski i pasa...bet nera blogai gal...
                                Pritariu. Čia erdvė šonuose suteikia specifinę atmosferą.

Comment

į pasą apšvietimas kitoks. o specifinei atmosferai man tada trūksta ūgio. apskritai, kaip moteriškam portretui per mažai moters, todėl aš matau čia vienintelė sprendimą - žaisti kontrasto linija.

va dar porą variantų: vienam kontrasto liniją pabandyta padaryti istrižai, o kitame statmenai.
                                  Attached Files

Comment

į pasą apšvietimas kitoks. o specifinei atmosferai man tada trūksta ūgio. apskritai, kaip moteriškam portretui per mažai moters, todėl aš matau čia vienintelė sprendimą - žaisti kontrasto linija.

va dar porą variantų: vienam kontrasto liniją pabandyta padaryti istrižai, o kitame statmenai.
                                    aga...sitos idomesnes...

Comment

Viskas čia gerai. O siūlomas vertikalumas užduotų kiek nuobodoką "salonišką" estetiką.
                                      Būtent horizantalumas šią foto išlaisvina iš rėmų ir suteikia romantiškumo bei paslapties

fota sena, tai nelabai pamenu
                                      Būtinai išgerk vitaminų, gerinančių atmintį

Comment

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
                                        Viskas čia gerai. O siūlomas vertikalumas užduotų kiek nuobodoką "salonišką" estetiką.
                                        Būtent horizantalumas šią foto išlaisvina iš rėmų ir suteikia romantiškumo bei paslapties

Būtinai išgerk vitaminų, gerinančių atmintį
                                        Nu tu cia pasakiai, tai ka as ir norejau parasyt))Tas vertikalumas nera blogai, bet man tokios fotos primena kokiu modeliu agenturos darbus, kas man asmeniskai biski popsas...
                                        O del to "nepamenu", tai labai tikiuosi,kad asoba kur fotoj nepamatys mano komentaro ,paskui gali buti oooijojoi...

Comment

Working...
                                        X