-
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Paslaptys
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąBūtų 10 su + jei nuotrauka būtų didesnėSita irgi ziuriu...toks kompresas, vos pazinau..Reiks kompa perdazyt ir ismest..Juk jis kaltas?
Comment
-
Parašė Vytautas11 Rodyti pranešimą10! puiki įdėja, geras išpildymas, vienintelis minusas: galėtų būt gerėsnė kokybė, nors neįgudus akis nepastebėtų.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąSpeju fonas uzdetas redagavimo programa.... geriau reikejo paklode kabint)
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąkeisčiau formatą į vertikalų - per daug nereikalingos erdvės
Comment
-
Parašė infinitus Rodyti pranešimąbandziau verikaliai, gaunasi labai isprausta viskas man..Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąidomu kaip originalas. nes cia tai kokybes nerasta.)
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąir ko tau ji išspausta?
Comment
-
Parašė infinitus Rodyti pranešimąnu cia reikia gal didelio formato tada..dabr tokia man biski i pasa...bet nera blogai gal...
Comment
-
Parašė infinitus Rodyti pranešimąnu cia reikia gal didelio formato tada..dabr tokia man biski i pasa...bet nera blogai gal...
va dar porą variantų: vienam kontrasto liniją pabandyta padaryti istrižai, o kitame statmenai.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąį pasą apšvietimas kitoks. o specifinei atmosferai man tada trūksta ūgio. apskritai, kaip moteriškam portretui per mažai moters, todėl aš matau čia vienintelė sprendimą - žaisti kontrasto linija.
va dar porą variantų: vienam kontrasto liniją pabandyta padaryti istrižai, o kitame statmenai.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąViskas čia gerai. O siūlomas vertikalumas užduotų kiek nuobodoką "salonišką" estetiką.
Būtent horizantalumas šią foto išlaisvina iš rėmų ir suteikia romantiškumo bei paslapties
Būtinai išgerk vitaminų, gerinančių atmintį))Tas vertikalumas nera blogai, bet man tokios fotos primena kokiu modeliu agenturos darbus, kas man asmeniskai biski popsas...
O del to "nepamenu", tai labai tikiuosi,kad asoba kur fotoj nepamatys mano komentaro ,paskui gali buti oooijojoi...
Comment
Comment