-
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Paslaptys
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąBūtų 10 su + jei nuotrauka būtų didesnė
Comment
-
Parašė Vytautas11 Rodyti pranešimą10! puiki įdėja, geras išpildymas, vienintelis minusas: galėtų būt gerėsnė kokybė, nors neįgudus akis nepastebėtų.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąSpeju fonas uzdetas redagavimo programa.... geriau reikejo paklode kabint
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąkeisčiau formatą į vertikalų - per daug nereikalingos erdvės
Comment
-
Parašė infinitus Rodyti pranešimąbandziau verikaliai, gaunasi labai isprausta viskas man..Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąidomu kaip originalas. nes cia tai kokybes nerasta.
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąir ko tau ji išspausta?
Comment
-
Parašė infinitus Rodyti pranešimąnu cia reikia gal didelio formato tada..dabr tokia man biski i pasa...bet nera blogai gal...
Comment
-
Parašė infinitus Rodyti pranešimąnu cia reikia gal didelio formato tada..dabr tokia man biski i pasa...bet nera blogai gal...
va dar porą variantų: vienam kontrasto liniją pabandyta padaryti istrižai, o kitame statmenai.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąį pasą apšvietimas kitoks. o specifinei atmosferai man tada trūksta ūgio. apskritai, kaip moteriškam portretui per mažai moters, todėl aš matau čia vienintelė sprendimą - žaisti kontrasto linija.
va dar porą variantų: vienam kontrasto liniją pabandyta padaryti istrižai, o kitame statmenai.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąViskas čia gerai. O siūlomas vertikalumas užduotų kiek nuobodoką "salonišką" estetiką.
Būtent horizantalumas šią foto išlaisvina iš rėmų ir suteikia romantiškumo bei paslapties
Būtinai išgerk vitaminų, gerinančių atmintį
O del to "nepamenu", tai labai tikiuosi,kad asoba kur fotoj nepamatys mano komentaro ,paskui gali buti oooijojoi...
Comment
Comment