Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naktis - pats tikriausias laisvalaikis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Naktis - pats tikriausias laisvalaikis

18
    10
    22,22%
    4
    9
    33,33%
    6
    8
    22,22%
    4
    7
    5,56%
    1
    6
    5,56%
    1
    5
    0,00%
    0
    4
    5,56%
    1
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    5,56%
    1

Visai patiktų, jei nebūtų taip juoda.

Comment

Na monitorių kartais reikia ir kalibruoti. O ir tai naktis, nėra ko per daug šviesų vaizdą daryti.

Comment

Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą
        Visai patiktų, jei nebūtų taip juoda.
        Na tai gi naktis, ko norėt
        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Nuotrauka graži, bet temos interpretacija per daug laisva, tad maksimalaus balo neduosiu

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
            Nuotrauka graži, bet temos interpretacija per daug laisva, tad maksimalaus balo neduosiu
            Na pono valia. Na bet laisvalaikis, manau, ne vien tik tai ką mes veikiame laisvu nuo darbo metu, bet ir laiko tarpsnis, kai esi laisvas nuo darbo.

Comment

Parašė ziemke Rodyti pranešimą
              Na pono valia. Na bet laisvalaikis, manau, ne vien tik tai ką mes veikiame laisvu nuo darbo metu, bet ir laiko tarpsnis, kai esi laisvas nuo darbo.
              Kitaip tariant - gali dėt bet kokio siužeto nuotraukas, ar ne? Juk gali ir akmenuką nufotografuot ir interpretuodamas išvartyt, kad kažkam tai yra laisvalaikis. Na o aš, savo valia, šią temą kiek kitaip suprantu. Kita tavo nuotrauka yra tiesiog tobula šiam konkursui. Ši - graži, bet temos neatitinka. Mano nuomone.

Comment

vertinu 10, nes tai labai gera nuotrauka mano dekstopo wallpaperiui
                Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Geras kadras, tačiau netinka į šį konkursą. Per daug "nuvažiuota" į lankas su išvedžiojimais.
                  „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Working...
                  X