Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tas žodis yra tik mūsų galvose
Collapse
X
-
Kokybės trūksta, bet pati mintis man labai patiko
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąKokybė prarandama mažinant ir keliant į internetą. Originalai puikios kokybės.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąKokybė prarandama mažinant ir keliant į internetą. Originalai puikios kokybės.
ir siaip kas cia per orgijos?
Comment
-
Temos/nuotraukos pavadinimas: Tas žodis yra tik mūsų galvose
Ar teisingai supratau, kad tas žodis yra "krizė"? Nes mano nuomone, tai kažkokia kančia ar net beprotystė užfiksuota. Nebent sugalvoti pavadinimą ~"Išprotėjome dėl krizės".I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąnebesek pasaku
ir siaip kas cia per orgijos?
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTemos/nuotraukos pavadinimas: Tas žodis yra tik mūsų galvose
Ar teisingai supratau, kad tas žodis yra "krizė"? Nes mano nuomone, tai kažkokia kančia ar net beprotystė užfiksuota. Nebent sugalvoti pavadinimą ~"Išprotėjome dėl krizės".
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąEilinį kartą perdaug "ant" savęs imi. Aš mažinu nuotraukų kokybę keliant į netą, ir vartotojams su negreitu netu patogiau, ir t.t.
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąKoks dabartiniams internautams skirtumas 70 kb ar 500 kb ? Puslapis su šud$@%@ interneto ryšiu ir taip nelabai veiks. Gal gali tada parodyti nesuspausta geros kokybės šios nuotraukos variantą. Nes man irgi iki šiol atrodo, kad tu čia skiedi dėl nuotraukos kokybės ir talpinimo į internetą
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąEilinį kartą perdaug "ant" savęs imi. Aš mažinu nuotraukų kokybę keliant į netą, ir vartotojams su negreitu netu patogiau, ir t.t.
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąvartotojai nori matyti ne muila, o normalia kokybe... seniai dial-up laikai praejo
Comment
-
Nikas prašome pakomentuoti. Žmonėms įdomu Ar Jūs kaip lietuvos politikai "į krūmus" ?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVartotojai visų pirma nori matyti idėją, visi techniniai dalykai- antraeiliai
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąNikas prašome pakomentuoti. Žmonėms įdomu Ar Jūs kaip lietuvos politikai "į krūmus" ?
Ką komentuoti?
Pats ne kartą įsitikinau, kad toli gražu ne visi turi gerą interneto ryšį.
O kokybę prieš keliant į netą aš mažinu. Dauguma mano nuotraukų, manau, parodo, kad su kokybe, aštrumu ar pan. mano turima technika problemų neturi.
Comment
-
Šiaip galiu Nikui paantrint, kad neatsakingai mažinant nuotrauką (su kokiu InfranView parinkus blogą algoritmą) kokybė gali pablogėt, kokybė lyg ir gali nukentėt publikuojant nuotraukas (mano patirtis sako, kad flicr.com nelabai puikiai {foto.terpe - geriau}).
Bet
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąGal gali tada parodyti nesuspausta geros kokybės šios nuotraukos variantą.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąNa kodėl politikai "į krūmus", dabartiniam politikai gana akivaizdžiai pasako: kad jums bus blogai.
Ką komentuoti?
Pats ne kartą įsitikinau, kad toli gražu ne visi turi gerą interneto ryšį.
O kokybę prieš keliant į netą aš mažinu. Dauguma mano nuotraukų, manau, parodo, kad su kokybe, aštrumu ar pan. mano turima technika problemų neturi.
gali teisintis kiek nori, apeliuodamas į žmones su lėtu internetu, ISO500 ir 1/20 išlaikymą, dar į ką nori, bet geriau nuo to nebus.
Nesakau kad nuotrauka visai bloga, bet ir ne gera. Būk realistas.
Comment
Comment