Na tada niekuo negaliu padėti jeigu jūsų tokia nuomonė. Jeigu sunku suprasti pavadinimas ir aprašymas paaiškina , kad esmė yra švelnus emocionalumas, ne reklaminės pinklės.
Na tada niekuo negaliu padėti jeigu jūsų tokia nuomonė. Jeigu sunku suprasti pavadinimas ir aprašymas paaiškina , kad esmė yra švelnus emocionalumas, ne reklaminės pinklės.
Blendamed - ir nereikės slėpti šypsenos.
yra tam tikros taisyklės. jas galima laužyti, tačiau jei laužydama portreto taisykles, pritaikai kito žanro taisykles. visai realu, kad rezultate gausis neaišku kas.
jei rimčiau, ką čia pažeidei - tai kompozicinį balansą. kitaip tariant nėra atsvaros šviesiam objektui. reklamoje (plakatuose) ta atsvara tampa šūkiai.
šiaip apie tai galima pasiskaityti bet kurioje knygoje apie kompoziciją. tai viena pagrindiniu taisykliu ir dažniausiai aprašoma po trečdalio taisyklės
Ta plaukų sruoga ant ausies ir man užkliuvo: atrodo, lyg plaukai iš ausų augtų. Atrodo mergina ir daili ir romantiška, o še tau kad nori - plaukai iš ausų vos ne dygsta.
Ta plaukų sruoga ant ausies ir man užkliuvo: atrodo, lyg plaukai iš ausų augtų. Atrodo mergina ir daili ir romantiška, o še tau kad nori - plaukai iš ausų vos ne dygsta.
O aš maniau ten ausinukas Šiaip nuotrauka gal ir nieko... Bet tik tiek. Gan paprasta. O pavadinimas intriguojantis. Panašu į reklaminį triuką: reklamuoja, lyg tas daiktas nuostabus, o kai nusiperki - niekuo ypatingas. Portretui norėtųsi viso veido, o ne pusės jo...
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment