Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šaras
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Šaras
211023,81%5919,05%4814,29%3714,29%3614,29%359,52%240,00%034,76%120,00%010,00%0Paskutinis taisė DainiusKanapeckas; 2008.12.05, 06:42.Žymos: Joks
-
Pavadinimą galėjai susieti su aplinka. Dabar pavadinimas bent man suprantamas, lyg tai būtų to sportininko pravardė (bet nežinau ar esu teisus ). Šiaip gal ir neblogai. Sakyčiau, gan intymus epizodas - dviejų žmonių santykių aiškinimosi momentas Bet sakau, geriau būtų buvęs pavadinimas, labiau susietas su aplinka. Dabar akcentuotas sportininkas, nors iš tikrųjų nuotraukoje vaizduojama jo būsena ir pati situacija, o ne pats sportininkas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąMano nuomone, NEatitinka temos.
Comment
-
Erzina, kad teisėjas (ar kas ten toks) užstoja per daug...
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNieko cia gero, saro mimozu internete pilna ir dar netokiuwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąIšmok pagaliau rašyti lietuviškomis raidėmis, o ne "švepluodamas". Šitame forume mes rašome tik lietuviškai. Išskirtiniais atvejais (prisijungus mobiliuoju telefonu) tik galime rašyti be lietuviškų raidžių. Ačiū.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNesinervuok.
Comment
Comment