Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Liežuvautoja :)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nerodo nuotraukos. Gal negerai įkėlei?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Ačiū, jau gerai
Apie nuotrauką:
Keista, kodėl liežuvautoja? Pavadinimas neatitinka tikrovės. Liežuvautojas yra "pletkininkas", visiems pasakojantis tiesą arba netiesą apie ką nors (dažniausiai apie kitą ar kelis kitus žmones). O čia tik panelė imituoja apsilaižymą liežuviu, žvilgsnis rodo, kad ji mato kažką, ko labai geidžia, liežuvio padėtis išduoda, kad tai greičiausiai valgomas daiktas ar bent dedamas į burną. O rankos poza - bandymas tai pasiekti. Ryšku, gražu, nematyta, graži poza. Viskas gerai, tik vaizdas labai primena turistinį
p.s., tas geidulingas žvilgsnis ir liežuvio judesys mane "priklijavo" prie šio vaizdowww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAčiū, jau gerai
Apie nuotrauką:
Keista, kodėl liežuvautoja? Pavadinimas neatitinka tikrovės. Liežuvautojas yra "pletkininkas", visiems pasakojantis tiesą arba netiesą apie ką nors (dažniausiai apie kitą ar kelis kitus žmones). O čia tik panelė imituoja apsilaižymą liežuviu, žvilgsnis rodo, kad ji mato kažką, ko labai geidžia, liežuvio padėtis išduoda, kad tai greičiausiai valgomas daiktas ar bent dedamas į burną. O rankos poza - bandymas tai pasiekti. Ryšku, gražu, nematyta, graži poza. Viskas gerai, tik vaizdas labai primena turistinį
p.s., tas geidulingas žvilgsnis ir liežuvio judesys mane "priklijavo" prie šio vaizdo
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąi save veidrodyje ziurejo ir apsilaize nu kamon, nepradekim demagogiju apie pavartotu zodziu reiksmes pavadinime, ka?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Indrė Rodyti pranešimąTodėl, kad ji liežuvautoja, taigi pavadinimas atitinka tikrovę ;D! Ačiū, o vaizdas iš jūros šventės, tai beveik kaip ir turistinis :}www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNa gerai, jei sakai, kad ji liežuvautoja (matyt pažįsti), tada liežuvautoja. Bet dabar mes kalbame ne apie tą žmogų, o apie nuotrauką. O nuotraukoje esanti panelė nėra liežuvautoja, nes ji čia taip nepavaizduota. Taigi gaunasi, kad pavadinimas neatitinka realybės. Vis tik
Comment
-
Ne ne, šiuo atveju tai ne perkeltinės reikšmės žodis ir visai ne palyginimas ir net ne sinonimas trūksta lietuvių kalbos žinių tau truputį liežuvautojas tikrai ne tas, kuris reikštų "laižytis", "apsilaižyti". Nuėjusi į šį tinklapį http://www.autoinfa.lt/webdic/ ir kairėje įvedus žodį "liežuvautojas" gautum tik vieną aiškią žodžio prasmę. Jokių dviprasmybių. Atsiprašau, kad tau tai gal būt sukelia neigiamų emocijų, bet jei jau prisikabinau, tai neatkibsiu, idant pasiekčiau savo tikslą O nenorėdamas per daug nukrypti nuo temos, daugiau apie tai nebediskutuosiu, juoba kad pateikiau įrodymų ir paaiškinauwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNe ne, šiuo atveju tai ne perkeltinės reikšmės žodis ir visai ne palyginimas ir net ne sinonimas trūksta lietuvių kalbos žinių tau truputį liežuvautojas tikrai ne tas, kuris reikštų "laižytis", "apsilaižyti". Nuėjusi į šį tinklapį http://www.autoinfa.lt/webdic/ ir kairėje įvedus žodį "liežuvautojas" gautum tik vieną aiškią žodžio prasmę. Jokių dviprasmybių. Atsiprašau, kad tau tai gal būt sukelia neigiamų emocijų, bet jei jau prisikabinau, tai neatkibsiu, idant pasiekčiau savo tikslą O nenorėdamas per daug nukrypti nuo temos, daugiau apie tai nebediskutuosiu, juoba kad pateikiau įrodymų ir paaiškinau
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąVulgaroka... Bent jau man.
Comment
-
Gerbiamieji forumiečiai. Forumo dalyvis esu jau antrus metus ir turėčiau jau būti žinomas. Man keista, kad kai kurie irgi čia esantys apie metus nemoka naudotis forumo funkcijomis. Suprantu, kad mano slapyvardis yra ne lietuviškas, o esperantiškas žodis ir pagal jį daugumai sunku suprasti to žodžio giminę (galima suprasti pagal galūnę), nes nemoka esperanto kalbos. Tam juk yra forumo funkcija - galima "įlįst" į to forumo nario viešą aprašą (kairiu pelės klavišu spausti ant slapyvardžio ir pasirinkti "žiūrėti viešą aprašą"), paspausti "apie mane" ir ten bus aiškiai nurodyta asmens lytis Jei kas nemokės ar tingės nueiti ir išsiaiškinti - viešai skelbiu, kad esu vyriškos lyties atstovas ir artimiausiu metu neplanuoju keisti lytį, kaip keletas forumo narių jau tai padarė
Ačiū, kad išklausėt ir nepykstat, kad esu vaikinas, o ne mergina
Parašė enigma Rodyti pranešimąVulgaroka... Bent jau man.
Parašė mindakas Rodyti pranešimąEnigma teisus: būtų išvengta vulgarumo, jei ši mergina būtų nufotografuota be iškišto liežuvio. Tada būtų ir gana dorovinga nuotrauka (iki visai normalaus vaizdo, dar išlupčiau auskarą iš lūpos)Paskutinis taisė Ametistas; 2008.12.05, 02:01.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment