Kad jus kaip pensininkai. Vienam nemiela, kitam vulgaru... Na, pasakymas vulgaru tai dar kazkiek konkretesnis, ypac kai pasake kodel vulgaru. Bet kai sako nemiela, tai nors griuk. Cia ne vaiku darzelis, gal gana fotografijas vertinti pagal: miela, nuosirdu, svelnu, sviesu, linksma. Kodel jums tai turi teikti tik teigiamas emocijas? Gal laikas nebebuti tokiais vienapusiskais ir mena matyti tik taip? Manau menas gali buti visoks - vulgarus, siurkstus, ziaurus, baisus, nemielas, sokiruojantis, prikaustantis ir pan. Juk tai menas! Svarbiausia vertinant atsizvelgti, kaip kurejui pavyko perteikti minti, ja suderint su vaizdu, o tik tada vertinti vaizda ir jo technini apdorojima ir detales. Na, bent as taip manau
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Liežuvautoja :)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąKad jus kaip pensininkai. Vienam nemiela, kitam vulgaru... Na, pasakymas vulgaru tai dar kazkiek konkretesnis, ypac kai pasake kodel vulgaru. Bet kai sako nemiela, tai nors griuk. Cia ne vaiku darzelis, gal gana fotografijas vertinti pagal: miela, nuosirdu, svelnu, sviesu, linksma. Kodel jums tai turi teikti tik teigiamas emocijas? Gal laikas nebebuti tokiais vienapusiskais ir mena matyti tik taip? Manau menas gali buti visoks - vulgarus, siurkstus, ziaurus, baisus, nemielas, sokiruojantis, prikaustantis ir pan. Juk tai menas! Svarbiausia vertinant atsizvelgti, kaip kurejui pavyko perteikti minti, ja suderint su vaizdu, o tik tada vertinti vaizda ir jo technini apdorojima ir detales. Na, bent as taip manau
Comment
-
Čia ne bandymas dengtis skambiais vardais, tiesiog informacija:
rytoj Vilniuj dar yra laiko spėt pažiūrėt, ką tradiciškai reiškia "portretas" - (nemokamai):
Paroda
(man nelabai toli nuo darbo - tai dukart buvau - tikrai įspūdinga).
O čia kai kas iš tos parodos virtualaus
Sėkmės, Indre, paieškose
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąasmeniškai aš tokių darbų nebūčiau rodęs
Gal nurodysi kuriuos darbus būtum išėmęs ir kuom juos iš savų pakeitęs.
Comment
-
Parašė jungengg Rodyti pranešimąČia ne bandymas dengtis skambiais vardais, tiesiog informacija:
rytoj Vilniuj dar yra laiko spėt pažiūrėt, ką tradiciškai reiškia "portretas" - (nemokamai):
Paroda
(man nelabai toli nuo darbo - tai dukart buvau - tikrai įspūdinga).
O čia kai kas iš tos parodos virtualaus
Sėkmės, Indre, paieškosewww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąo kas yra menas?... leisk paklausti
Meno negali būti daug arba mažai.Paskutinis taisė Čikupakas; 2008.12.06, 11:20.
Comment
-
Parašė jungengg Rodyti pranešimą????
Gal nurodysi kuriuos darbus būtum išėmęs ir kuom juos iš savų pakeitęs.
2. neturiu žymių veikėjų fotografijų, t.y. neįsipaišysiu į formatą,
iš atminties - ilga siaura su galva kairėje. formatas tėra elementarus gelbėjimosi ratas.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
Comment