Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Liežuvautoja :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kad jus kaip pensininkai. Vienam nemiela, kitam vulgaru... Na, pasakymas vulgaru tai dar kazkiek konkretesnis, ypac kai pasake kodel vulgaru. Bet kai sako nemiela, tai nors griuk. Cia ne vaiku darzelis, gal gana fotografijas vertinti pagal: miela, nuosirdu, svelnu, sviesu, linksma. Kodel jums tai turi teikti tik teigiamas emocijas? Gal laikas nebebuti tokiais vienapusiskais ir mena matyti tik taip? Manau menas gali buti visoks - vulgarus, siurkstus, ziaurus, baisus, nemielas, sokiruojantis, prikaustantis ir pan. Juk tai menas! Svarbiausia vertinant atsizvelgti, kaip kurejui pavyko perteikti minti, ja suderint su vaizdu, o tik tada vertinti vaizda ir jo technini apdorojima ir detales. Na, bent as taip manau
    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Nenoriu nieko įžeist ir jei norite nurašykite tai mano neišprusimui, bet jokio meno šioje nuotraukoje nematau.

Comment

Galbūt čia skonio reikalas, tiesiog ši panelė "neskani" ir tiek. Auskaras niekuo dėtas.

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
          Kad jus kaip pensininkai. Vienam nemiela, kitam vulgaru... Na, pasakymas vulgaru tai dar kazkiek konkretesnis, ypac kai pasake kodel vulgaru. Bet kai sako nemiela, tai nors griuk. Cia ne vaiku darzelis, gal gana fotografijas vertinti pagal: miela, nuosirdu, svelnu, sviesu, linksma. Kodel jums tai turi teikti tik teigiamas emocijas? Gal laikas nebebuti tokiais vienapusiskais ir mena matyti tik taip? Manau menas gali buti visoks - vulgarus, siurkstus, ziaurus, baisus, nemielas, sokiruojantis, prikaustantis ir pan. Juk tai menas! Svarbiausia vertinant atsizvelgti, kaip kurejui pavyko perteikti minti, ja suderint su vaizdu, o tik tada vertinti vaizda ir jo technini apdorojima ir detales. Na, bent as taip manau
          Labai ačiū, kad taip puikiai mane apgini nuo tų, kurių nuomone žodis "portretas" reiškia mielą, gražią ir tradicinę žmogaus fotografiją ...

Comment

Čia ne bandymas dengtis skambiais vardais, tiesiog informacija:
            rytoj Vilniuj dar yra laiko spėt pažiūrėt, ką tradiciškai reiškia "portretas" - (nemokamai):
            Paroda
            (man nelabai toli nuo darbo - tai dukart buvau - tikrai įspūdinga).
            O čia kai kas iš tos parodos virtualaus

Sėkmės, Indre, paieškose

Comment

žinai, o aš išdrįsiu pakritikuoti...

yra labai stiprių darbų, bet yra ir ..... asmeniškai aš tokių darbų nebūčiau rodęs
              Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Parašė aesde Rodyti pranešimą
                asmeniškai aš tokių darbų nebūčiau rodęs
                ????

Gal nurodysi kuriuos darbus būtum išėmęs ir kuom juos iš savų pakeitęs.

Comment

Parašė jungengg Rodyti pranešimą
                  Čia ne bandymas dengtis skambiais vardais, tiesiog informacija:
                  rytoj Vilniuj dar yra laiko spėt pažiūrėt, ką tradiciškai reiškia "portretas" - (nemokamai):
                  Paroda
                  (man nelabai toli nuo darbo - tai dukart buvau - tikrai įspūdinga).
                  O čia kai kas iš tos parodos virtualaus

Sėkmės, Indre, paieškose
                  Faina, kad galima pažaisti su fonais. Fotografijos megėjams - pradininkams tai puikiai įrodo, kokia didelę įtaką daro fonas
                  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Nematau daug meno..

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                      Nematau daug meno..
                      Meno negali būti daug arba mažai.

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                        Nematau daug meno..
                        o kas yra menas?... leisk paklausti

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
                          o kas yra menas?... leisk paklausti
                          Kūryba kurios rezultatas turi prasmę.
                          Meno negali būti daug arba mažai.
                          Arba kimbi prie žodžių arba aš su tavim nesutinku..
                          Paskutinis taisė Čikupakas; 2008.12.06, 11:20.

Comment

Parašė jungengg Rodyti pranešimą
                            ????

Gal nurodysi kuriuos darbus būtum išėmęs ir kuom juos iš savų pakeitęs.
                            1. nežinau kaip.
                            2. neturiu žymių veikėjų fotografijų, t.y. neįsipaišysiu į formatą,

iš atminties - ilga siaura su galva kairėje. formatas tėra elementarus gelbėjimosi ratas.
                            Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Working...
                            X