Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Mažasis pusbrolis

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Mažasis pusbrolis

17
    10
    11,76%
    2
    9
    17,65%
    3
    8
    5,88%
    1
    7
    5,88%
    1
    6
    5,88%
    1
    5
    23,53%
    4
    4
    5,88%
    1
    3
    17,65%
    3
    2
    0,00%
    0
    1
    5,88%
    1

didziausia klaida yra fotkinti kontrastingoje zonoje... o dar veida

Comment

Čia skonio reikalas, o ne klaida! Šią nuotrauką todėl ir dėjau, kad ji kontrastinga.

AČIŪ už komentarus.

Comment

tada tas kontrastas nevietoje.
        Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

klaidos negali buti "specialios"...
          www.tomflagman.com

Comment

Jei ta klaida padaryta specialiai, vadinasi nuotraukos autorius norėjo išryškinti veido sritį apie lūpas, nosies galą ir barzdą, netgi golfo viršutinė dalis. O akys liko šešėlyje... Nerandu prasmingumo, dėl ko tas kontrastas padarytas specialiai. Jei fonas būtų buvęs, pavyzdžiui mama, močiutė ar kad ir kapas, tada tas kontrastas būtų suteikęs prasmių.
            www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

/\

Kontrastas be prasmės... Ar tai blogai?

Comment

Turėjai pastebėt, kad aš visur ieškau prasmės tai man jei kas nors be prasmės - tada blogai čia toks mano mąstymas
                www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Gerbiu Tavo nuomonę, bet net ir beprasmybėje būna prasmės. Kokios? Kokią ją sau sukuriame ar norime įsivaizduoti.

Comment

Tai čia labai plati terpė ir tada prasideda ne tik gilinimasis į vaizdą, bet mąstymas apie jį, kylančios šalutinės mintys - pasąmonė ir sąmonė jungiamos ir gaunama interpretacija. Stengiuosi mažiau interpretuot, kad per daug nenuklysčiau į pievas, nes šiaip nuklysti esu linkęs (toks būdas ). Bet man atrodo turėjai omeny, kad menininko, kūrėjo, kūrinio pateikėjo reikalas pavadinimą sugalvoti ir užrašyti ir vaizdą atlikti, išdirbti ir pateikti taip, kaip jis to nori. Su tuo sutinku, bet kai jau patalpina į vertinimų skiltį tai šakės - tada jau ir vertiname iš šalies savaip. Kiekvienas savo mintimis ir savo mąstymu
                    Gal kai kada įsižeidžiama dėl kai kurios kritikos apie tas nuotraukas, bet manau nereikėtų, nes tai tik mūsų nuomonė, patys turbūt ne mažiau klaidų padarytume
                    Paskutinis taisė Ametistas; 2008.12.05, 00:53.

Comment

I ka cia reiktu ziureti? Nematau nei vienos gerai/graziai ir tvarkingai atliktos dalies. Nei apsvietimo ar kompozicijos nei spalvu... nieko

Comment

Tiek to. Tiesiog man buvo įdomi jūsų nuomonė.

Jei ji tokia, nereiškia, kad ji yra absoliučiai teisinga.

Reliatyvu.

Comment

O jei ji būtų absoliučiai teisinga, tai dar nereiškia, kad ji yra tikra.

Comment

Working...
                          X