Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Proveržis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Proveržis

8
    10
    25,00%
    2
    9
    12,50%
    1
    8
    25,00%
    2
    7
    25,00%
    2
    6
    12,50%
    1
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0
    Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com

man per "įrankius" neleidžia pridėti apklausos, kodėl?
    Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com

Comment

Man atrodo, paprasti forumo nariai apklausą gali pridėti tik kurdami temą (apačioje yra varnelė, kurią reikia pažymėti). Per įrankius apklausą gali pridėti tik moderatoriai/administratoriai.

Comment

Vaidai, paprasti forumo mirtingieji negali apklausos pridėti nei per įrankius,
        ir neturi jokio langelio prie temos kurymo,
        yra tik:
        Sutvarkyti nuorodas pranešime
        Išjungti pranešimo veidukus
        ir Uždaryti temą

Comment

Tokie forumo pertvarkymai ne itin protingi.
          „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Tai laikinas nesklandumas. Po forumo platformos atnaujinimo nebeveikia daugelis Manto bei 99 sukurtų automatinių skriptų, kurie ir sutvarkydavo tokius dalykus. Kadangi jie dirbantys žmonės, tų skriptų atnaujinimui tikriausiai kol kas neatsirado laiko, tačiau manau, kad tai artimiausiu laiku bus sutvarkyta.

Dėl apklausų kūrimo, deja, nelabai turiu galimybę patikrinti, kaip ten yra su tom varnelėm, tačiau Hunte-r, būdamas paprastas vartotojas, prie savo temų apklausas pridėjo pats.

Kaip ten bebūtų, jau minėjau, kad temoms, kurioms autoriai pamiršo/nemokėjo sukurti apklausos, aš jas pridėsiu pats, tik, žinoma, gali tekti palaukti kelias valandas, kol tai pastebėsiu.

Comment

Working...
            X