Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ir kalnai turi akis
Collapse
X
-
Parašė Akela Rodyti pranešimąO pavadinimas tai siaubo filmo, jei kas nesuprato
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKai kitą kartą keliausi į Marsą, pasikviesk ir mane kartu
O foto, tai nieko ypatingo...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąGalėsit koloniją vietinę kurtiBene fantasto-daltoniko darbas bus...
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąDabar susimąsčiau, kodėl marsiečiai visada vaizduojami žali. Juk planeta tai raudonojiBene fantasto-daltoniko darbas bus...
O šiaip, priklauso kokiu kampu ir nuo kokio atstumo tu į jį žiūrėsi, tas pats dalykas gali būti kiekvienam suvokiamas kitaip, svarbiausia nepersistengti
P.S.Paskutinis taisė Irma; 2008.03.15, 10:55.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė jungengg Rodyti pranešimąVisa pagrįsta spalvų teorija, žali ir raudoni atspalviai yra priešinguos poliuos: raudonojoj planetoj gyviai žali, ir atvirkščiai. Žydrojoj planetoj pagal nutylėjimą turi įsigalėti geltonieji.Remiantis šia, atvirkštiniu spalvų principu grįsta, teorija, juodaodžiai dar galėtų išsigelbėti apsigyvenę Antarktyje, bet ką daryti mums, baltaodžiams...
Comment
-
Aš radau ne tik akis, bet ir visą veidą ir ne viename, o dviejuose akmenyse. Be to, pats pavadinimas, manau, atskleidžia netiesioginę akmenų "galimybę regėti" prasmę. Raudono atspalvio tikrai per daug, nors, jei tai natūralu - kodėl gi ne. Bet tas juodas rėmas, bent man, nuotraukos vertę sumažina lygiai vienu balu.Paskutinis taisė Ametistas; 2008.03.25, 22:48.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment