Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

su vėjeliu...

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

su vėjeliu...

17
    10
    17,65%
    3
    9
    23,53%
    4
    8
    35,29%
    6
    7
    5,88%
    1
    6
    5,88%
    1
    5
    5,88%
    1
    4
    5,88%
    1
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0
    Linkėjimai,
    Akvilė

My kind of bike. Pažiūrėkit į jo batus, stilingas vyras Pietums valgo kniedes ir užgeria alyva, todėl jį kelyje visi gerbia

Comment

snd issirinkau yamaha drag star jei viskas bus ok, kita sezona ir as vaziuosiu tik alyvos negersiu
      Linkėjimai,
      Akvilė

Comment

Na tai sėkmės įgyvendinant svajones (jei pavežiosi)

Comment

neblogas Aš tai Hondos vieną nusižiūrėjau. Bet jaučiu tik noras ir liks... Džiaugiuosi už tave
          Paskutinis taisė Irma; 2007.09.02, 23:04.
          Miestai.net Fb

Comment

Kaip aš nemėgstu šitų perdalų, kurie važinėja po Vilniaus senamiestį... Neskirsiu nei vieno balo.

Comment

Parašė arun' Rodyti pranešimą
              Kaip aš nemėgstu šitų perdalų, kurie važinėja po Vilniaus senamiestį... Neskirsiu nei vieno balo.
              Dabar palyginam su kitos foto arun' komentaru
              jei kadre katė yra pagrindinis objektas, tai jis čia neryškus ir atrodo lyg tarp kitko. neskirsiu nei vieno balo.
              Kažką smarkiai veikia nauji mokslo metai
              Gal ir man reiktų apie motociklą pagalvot, pasivažinėčiau... Senamiesty

Comment

Na tai ir pasilaikyk tą balą sau Žiūriu žmones asmeniškumai veikia, o apie pačią foto, pagautą kadrą - pamiršta... Labai neprofisionalu, geriau visai nieko nerašyti, tokiu atveju
                Miestai.net Fb

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                  Dabar palyginam su kitos foto arun' komentaru

Kažką smarkiai veikia nauji mokslo metai
                  Gal ir man reiktų apie motociklą pagalvot, pasivažinėčiau... Senamiesty

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                  Na tai ir pasilaikyk tą balą sau Žiūriu žmones asmeniškumai veikia, o apie pačią foto, pagautą kadrą - pamiršta... Labai neprofisionalu, geriau visai nieko nerašyti, tokiu atveju

neprofesionalu yra komentuoti kitų komentarus. ir jeigu jie ka nors smarkiai veikia, tai greičiausiai tave, rat

Comment

Working...
                  X