O man kreivumas kaip tik priduoda žavesio. Kas rėžia akį: jaunikaičių amžius. Neatrodo, kad ilgai jie sovietų valdžioj gyveno. Vat būtų kokie seniai, būtų liuks (už tai balo nemažinu). Dar truputį trūksta erdvės iš šonų. 9
Nu, koks čia jum sovietinis palikimas Be to maža kam kokia panaši situacija gali nutikt. Vat aš, pavyzdžiui, aną dieną prikirtau šaltibarščių ir cepelinų, dar gavau saulės smūgį ir irgi panašiai kieme gulėjau negalėdamas paeit, žmonės turbūt galvojo, kad prisiliubęs
Nu, koks čia jum sovietinis palikimas Be to maža kam kokia panaši situacija gali nutikt. Vat aš, pavyzdžiui, aną dieną prikirtau šaltibarščių ir cepelinų, dar gavau saulės smūgį ir irgi panašiai kieme gulėjau negalėdamas paeit, žmonės turbūt galvojo, kad prisiliubęs
Tai gal tu irgi sovietinis reliktas? Šaltibarščiai su cepelinais...
Šie dar ne visai degradavę, su kelnėm o ne su "treningais su daug paloskių" . Ką gi, pati nuotrauka - Lietuvos kasdienybė ten, kur ne visada užklysta turistai. Visai neblogai "pagavai" žvilgsnius, na o jau dėl juodai-baltų spalvų tai galiu pasakyti tik tiek, kad, ko gero, sekanti mėnėsio nuotrauka bus jau nebespalvota .
Comment