Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Išrinkite temą birželio konkursui!

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Išrinkite temą birželio konkursui!

Birželio mėnesio tema
    Balsavimas

Praėjusio konkurso nugalėtojai pasiūlė šias temas:

Fotografai (Akvilė)
    Gamtos peizažas (Aug1z)
    Naktinė fotografija (S_P)
    Niūrus SSRS palikimas (FeO)

Kema taip pat pasiūlė temą Detalės

Visus vėl kviečiame balsuoti ir išsirinkti labiausiai patinkančią temą!
    44
    Fotografai
    11,36%
    5
    Gamtos peizažas
    4,55%
    2
    Naktinė fotografija
    29,55%
    13
    Niūrus SSRS palikimas
    47,73%
    21
    Detalės
    6,82%
    3

The poll is expired.

Niūrus SSRS palikimas. Tiesiog puiki tema.

Comment

Atiduodu balsą už naktinę fotografiją.
      Mano darbai deviantart'e

Comment

Niūrus SSRS palikimas gali truputį dubliuotis su Miestų nuotraukų konkursu, bet tema vistiek gera Mano balsas jai.

Comment

Naktinė fotografija. Tikiuosi gražių (visapusiškai) miestų nuotraukų, nes tokių jau pasiilgau čia Vos čia atėjęs, tokių radau labai daug, arba dabar aš "išnaglėjau" (prie gero greit priprantama), arba jūs nebesistengiat Nors naktinė fotografija apima ne vien miestus, bet aš ir sakau - tikiuosi
          Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Ne visur tas niūrus palikimas yra, tai atiduodu savo balsą už Naktinę fotografiją.

Comment

Balsavau uz fotografus, daznai nufotografuojame kitus fotografus renginiuose ar siaip gatveje, bet tai buna snapshotai 95% atveju, tad noretusi idomesniu, techniskesniu ar meniskesniu nuotrauku vaizduojanciu fotografus.

Comment

Manau, geriausia tema - Niūrus SSRS palikimas.
                Travianas - lietuviškas strateginis internetinis žaidimas
                Registracija: http://www.travian.lt/?uc=lt3_36634

Comment

SSRS palikimas !
                  Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/

Comment

bet laimes SSRS palikimai...nu ka visi savo veidrodzius ir ne tik ant kaklu ir i trasa ieskoti palikimu

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
                      bet laimes SSRS palikimai...nu ka visi savo veidrodzius ir ne tik ant kaklu ir i trasa ieskoti palikimu
                      Tikėjausi, kad ši tema turi daugiausiai šansų nugalėti, tad vakar nupaveikslavau vieną tokį . Pavyko ar ne įvertins forumo nariai

Manau šia tema atsiras nemažai nuotraukų.

Comment

Naktinė fotografija. Būtų smagu pamatyti daugiau naktinių miestų vaizdų

Comment

Balsas už naktinę fotografiją. Man taip būtų įdomu pamatyti naktinių miesto fotografijų.
                          „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Siūlau jums kiekvieną kartą renkant temą konkursui ne tik įdėti naujas pasirinkimo galimybes (kas šiuo atveju daroma), bet ir palikti dalį (dėl atrankos liktų geriausioji dalis) anksčiau siūlytų temų. Tai siūlau tam, kad nebūtų pamirštos geros temos (kaip "Naktinė fotografija", greičiausiai nelaimėsianti šįkart), kurios nelaimėjo, nes laimėti gali tik viena. Vėliau nariai nenorėdami būti neoriginalūs tų pačių temų dažniausiai nebesiūlo, todėl jos neretai yra prarandamos. Aš siūlyčiau tokį variantą, gal reikėtų duoti galimybę rinktis iš 10-ies temų, paliekant 5-ias ankstesnes ir pridedant 5-ias naujas. Pirma būtų surinkta 10 temų (tai reiškia, kad kitą kartą dar sprendžiama ką išmesti nebūtų, o būtų priimama ir viena papildoma tema - šeštoji). Vėliau konkurso finalininkai ne tik pateiktų 5-ias savo temas, bet ir nurodytų kurios 4-ios (iš 10-ies temų liktų nepanaudotos tik 9-ios) temos turėtų būti išmestos iš sąrašo (Kurias temas išmesti iš sąrašo teisę nurodyti turėtų tik pirmąsias 4-ias vietas užėmę dalyviai. Jei vienam ar keliems dalyviams pavyktų užimti ne vieną vietą pirmajame ketvirtuke, jie, kaip dabar yra su naujų temų siūlymų, galėtų nuspręsti išmesti atitinkamą skaičių senesniųjų temų.). Tuomet vėl būtų balsuojama renkantis iš 10-ies temų. Ir taip amžinu ratu, nuolat turint 5-ias senesnes ir 5-ias naujas temas.
                            Paskutinis taisė ; 2007.05.31, 19:21.
                            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Working...
                            X