Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Trio

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Trio

16
    10
    6,25%
    1
    9
    6,25%
    1
    8
    0,00%
    0
    7
    6,25%
    1
    6
    6,25%
    1
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    12,50%
    2
    2
    31,25%
    5
    1
    31,25%
    5

Užėjo kalba, kad nukrypimas nuo temos tradiciškumo yra gerai. Taip ir netgi labai gerai. Bet čia jau visiškai į pievas.

Net ir žiūrint į šią nuotrauką laisvos temos kontekste, nieko gero čia tikrai nėra.

Comment

Totaliai absoliučiai visareikšmiškai ne į temą.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

o kurie čia tie "trio" yra... Jei kėdės atlošą laikytume - "uno", o tuo tarpu laido plug-in'ą elektrinėje šakutėje - "duo"...tai kur tas trečiasis vardu - "trio" Kaip minėta, truputį tikrai ne į temą. Susilaikau nuo vertinimo...nenoriu numušti balo
        Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
        Dordrechtas/Haarlemas
        Nesebaras/Plovdivas
        Kiolnas

Comment

Beprotiskai fantastiskai ne i tema.
          Jedi power!

Comment

kodėl ne i temą? viskas čia į tema. tiesiog neįdėjau filosofinio papilstymo apie muziką. nes muzikos čia tikrai daug tik paieškokit, nenorėkit, kad viskas būtų jums pateikta jau sukramtyta. aš apie jus geresnės nuomonės

o ir įtikt turėtų visoms pusėms (muzikinių instrumentų ir grotuvų fotkintojams, bei netradicinių ritmų fotkintojams).
            pvz.: laidas yra nuo radijo grojančio muziką.

o kurie čia tie "trio" yra... Jei kėdės atlošą laikytume - "uno", o tuo tarpu laido plug-in'ą elektrinėje šakutėje - "duo"...tai kur tas trečiasis vardu - "trio"
            trečias yra siena, be jos išvis nesižiūrėtų

o žiūrėt galima paprastai: atlošas -kaip stygos. laidas - smičius ir siena besiliejantys garsai.

kita versija (keičiam pavadinimą į simfonija orkestrui ir violančeliai). ką matom? siena - pilnas orkestras, ir solinis atlošo pasirodymas.

taigi gerbiamieji pasitelkite savo fantaziją ir išgirskite sienos sklindančią muziką.

Comment

Aukščiausio lygio filosofizmas

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

O dabar pakeiskime nuotraukos pavadinimą į "Žmogžudystė". Ir matome tuščia kėdę, kurioje kažkada sedėjo žmogus. Ją šildė. Dabar kėdė tuščia ir šalta, parodo tuštuma netekus žmogaus. Laidas simbolizuoja žmogžudystės įkalti. Tai yra reikia įsivaizduoti kaip su tuo laidu pasmaugtas žmogus guli šalia kėdes . Tapetai ant sienos vaizduoja upelį . Užmaršties srove , kuri nusineša žmogų ir artimųjų atminties dėlto pačio žmogaus nuotraukoje ir nevaizduojame ..... ir t.t.

Kitaip sakant nuotrauka visais atvėjais

p.s: kas dar kokiu variantu šios nuotraukos aiškinimo turi >?

Comment

Comment

Parašė naglisc Rodyti pranešimą
                    kita versija (keičiam pavadinimą į simfonija orkestrui ir violančeliai). ką matom? siena - pilnas orkestras, ir solinis atlošo pasirodymas.

taigi gerbiamieji pasitelkite savo fantaziją ir išgirskite sienos sklindančią muziką.
                    Atsiprašau, bet nejuokink. Beleką belekaip nufotkini, paskui kuri istorijas. Bandai iš š. išspausti vašką. Jei pati nuotrauka visiškai neverta dėmėsio (kaip yra šiuo atveju), jos negelbės jokios filosofijos. O jei nuotrauka gera, jai tų filosofijų nereiks, nes ji kalbės pati už save.

Comment

Aug1, nieko tu nesupranti.. atsipusk, ipusk ir viskas aiskiau pasirodys

Comment

Parašė Aug1z Rodyti pranešimą
                        Atsiprašau, bet nejuokink. Beleką belekaip nufotkini, paskui kuri istorijas. Bandai iš š. išspausti vašką. Jei pati nuotrauka visiškai neverta dėmėsio (kaip yra šiuo atveju), jos negelbės jokios filosofijos. O jei nuotrauka gera, jai tų filosofijų nereiks, nes ji kalbės pati už save.
                        nesigink.

galų gale ko tu kabinėjies. man kaip autoriui privalu ginti savo kurinį, o tamsta - pasakei savo nuomonę ir viskas aišku. galų gale čia juk diskutuojama ne apie tamstos nuomonę, o apie mano kurinį, kuris jumei yra š..., o mane jis veža. man tikrai jis skamba, ir skamba ne dėl kėdės ar laido, o dėl sienos. prie kitų sienų analogiška kompozicija neskambėjo ir net nesižiūrėjo.

norėjau specialiai tamstai įrodyti, kad laidas tikrai nuop radijo, deja pasidinus etiketę pasimatė tik made in china

Comment

na gerai nevarykit ant jaunojo fotografo Ciurlionio is karto irgi niekas nesuprato, isskyrus Japonus....

Comment

Parašė zydrunasss Rodyti pranešimą
                            na gerai nevarykit ant jaunojo fotografo Ciurlionio is karto irgi niekas nesuprato, isskyrus Japonus....
                            baik. Čiurlionis per menka žvaigždė, aš čia iįškarto pretenduoju į Malevičiaus kvadrato lygį

Comment

Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą
                              Aug1, nieko tu nesupranti.. atsipusk, ipusk ir viskas aiskiau pasirodys
                              o tu ką jau įpūtęs iš pat ryto?

Comment

Ciurlionis ir tu nelyginami dalykai.....

Comment

Parašė zydrunasss Rodyti pranešimą
                                  Ciurlionis ir tu nelyginami dalykai.....
                                  yo aš muzikos nekuriu ir pastele nepaišau

Comment

uztat kokius kurinius fotografuoji

Comment

stengiamės

Comment

Bet tai koks rėmelis

Comment

Working...
                                        X