Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apie laiką
Collapse
X
-
Apie laiką
271025,93%7925,93%7818,52%5714,81%467,41%253,70%140,00%030,00%020,00%013,70%1Mano darbai deviantart'eŽymos: Joks
-
Super
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
ilestmort
Comment
-
Labai ačiū visiems už atsiliepimus,beje,daktare,jei taviškis monitorius yra Samsung SyncMaster 740bf,vadinasi pas mus tikrai vienodi1. nes labai banalu. nes nepatiko idėja. nes negraži nuotrauka. nes prastas kontrrastas. etc.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąTai štai ko vertas 1h darbas ir padaryti 30-40 kadrų,kol gautas štai toks rezultatas
Comment
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąEsmė ne kiek laiko praleidai ir kiek kadrų padarei, o pats rezultatas. O čia jis iš visų techninių aspektų, pradedant rakursu ir komponavimu, baigiant apšvietimu ir kadravimu prastas, nors mintis aišku tinkama temai.
Comment
-
ilestmort
Parašė osiz Rodyti pranešimąLabai ačiū visiems už atsiliepimus,beje,daktare,jei taviškis monitorius yra Samsung SyncMaster 740bf,vadinasi pas mus tikrai vienodi
Tai štai ko vertas 1h darbas ir padaryti 30-40 kadrų,kol gautas štai toks rezultatas.Klausyk,žmogau,jei ničnieko nenusimanai fotografijoje,tai geriau išvis nekišk nosies į tokias temas ir negadink kitiems nuotaikos.
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimądidelis eruditas busite, jei is parasytos nuomones suprantate ar yra nusimanoma ar nenusimanoma fotografijoje. arba labai jau izeidus. nera ko. tiesa akiu nebado. 1 ir taskas.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
ilestmort
Parašė osiz Rodyti pranešimąNesuprask klaidingai,tiesiog ši nuotrauka kol kas tikriausiai geriausia iš visų mano padarytų,todėl ir pasikarščiavau per daug.Nesitikėjau,jog kai kurių žmonių atžvilgiu ji verta tik 1.Na,tiek to,nuomonė yra nuomonė ir nieko čia nepakeisi.
Comment
Comment